Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Τζάκρη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόεδρο – Νομικώς διάτρητη η ανατροπή Κασσελάκη

Πολιτική

Για «αντικαταστατική και παράτυπη» απομάκρυνση του Στέφανου Κασσελάκη από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο η Θεοδώρα Τζάκρη.

«Μετά την αντικαταστατική και παράτυπη» απομάκρυνση του Στέφανου Κασσελάκη αναδείχθηκε η πλήρης ανικανότητα των στελεχών που απέμειναν για να διαχειριστούν τα αυτονόητα της λειτουργίας ενός κόμματος. Βιάστηκαν να καθαιρέσουν τον πρόεδρο από την ίδια μέρα της σύγκλησης της Κεντρικής Επιτροπής», ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Ο κ. Κασσελάκης είναι εκλεγμένος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του οποίου οι εξουσίες παραμένουν στο σύνολό τους μέχρι την επανεκλογή ή την αντικατάστασή του. Ο κ. Κασσελάκης τυπικά είναι ακόμη πρόεδρος», πρόσθεσε η Θεοδώρα Τζάκρη.

Επίσης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι είναι «νομικώς διάτρητη η ανατροπή Κασσελάκη».

«Πράξη ακραίας ανευθυνότητας να δίνουμε στην κοινωνία την εικόνα ενός διαλυμένου κόμματος που παραπαίει από τα φωνασκούντα μέλη όταν υπάρχει η προφανής λύση της συνταγμένης λειτουργίας του κόμματος όπως την προβλέπει ο νόμος, το Σύνταγμα και το καταστατικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόεδρο μέχρι την επανεκλογή ή την αντικατάστασή του», πρόσθεσε η Θεοδώρα Τζάκρη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διαμαντοπούλου: Τώρα είναι η ευκαιρία το ΠΑΣΟΚ να μιλήσει και πάλι στις καρδιές των ανθρώπων

Την επιτακτική ανάγκη οι πολιτικές και οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ να εναρμονιστούν με τις εξελίξεις των καιρών, επεσήμανε, μεταξύ άλλων, η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ, Άνν...

Χρηστίδης: Να εφαρμοστεί άμεσα η ελεύθερη διέλευση των οχημάτων των ατόμων με αναπηρία από τα διόδια

Το μείζονος σημασίας ζήτημα της ελεύθερης διέλευσης των οχημάτων των ατόμων με αναπηρία από τα διόδια, φέρνει στη Βουλή ο Παύλος Χρηστίδης με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε. O βο...

Φόρτωση άρθρων...