Ανεβαίνουν οι τόνοι στο ΠΑΣΟΚ, μερικές εβδομάδες πριν την προεδρική εκλογή. Για αλαζονεία κατηγόρησε τον Νίκο Ανδρουλάκη ο Χάρης Δούκας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Center ο κ. Δούκας επιτέθηκε κατά του κ. Ανδρουλάκη υποστηρίζοντας ότι υποτιμά την εσωκομματική διαδικασία εκλογές νέου προέδρου και τους συνυποψηφίους του.

«Άκουσα τον Νίκο Ανδρουλάκη, σε μία ακόμη επίδειξη αλαζονείας, να υποτιμά την εσωκομματική διαδικασία και τους συνυποψήφιούς του.

Εμείς πιστεύουμε το αντίθετο. Αυτή η εκλογική διαδικασία γεννάει την ελπίδα της υπέρβασης και της νίκης. Αυτό αποτυπώνεται δημοσκοπικά και στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, που ανεβαίνουν έστω και λίγο.

Πρέπει να συνεχίσουμε ενωτικά και τολμηρά. Να ενισχύουμε τη δημοκρατική παράταξη σε κάθε πλατεία, σε κάθε χωριό, σε όλη τη χώρα» τόνισε ο κ. Δούκας.

Κατά την περιοδεία του χθες στην Ξάνθη, ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθεσε το δίλημμα των εσωκομματικών εκλογών.

«Το δίλημμα στις 6 του Οκτώβρη είναι το εξής: Θέλουμε ένα ανοιχτό, συμμετοχικό, συμπεριληπτικό ΠΑΣΟΚ, μία μεγάλη δημοκρατική παράταξη, που ενώνοντας δυνάμεις στην κοινωνία θα νικήσει ή ένα κλειστό και φοβικό ΠΑΣΟΚ, που θα είναι βούτυρο στο ψωμί του κ. Μητσοτάκη;» τόνισε.