Δευτέρα
01 Ιουλίου 2024

Βολές Τεμπονέρα κατά Κασσελάκη: Ο ίδιος αμφισβητεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική

Σαφείς αιχμές για τον Στέφανο Κασσελάκη άφησε ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο οποίος παραιτήθηκε, τα τελευταία 24ωρα, από τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τεμπονέρας αναφέρθηκε και στις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με την επιστολή των 87 βουλευτών και στελεχών, αποδίδοντας την κύρια ευθύνη στην ηγεσία.

«Φοβάμαι ότι ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης αμφισβητεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά και τις χθεσινές του δηλώσεις», ανέφερε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς αν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος στις 7 Ιουλίου θα υπάρξει κάποια κίνηση αμφισβήτησης, ο κ. Τεμπονέρας υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει καμία πρόθεση αμφισβήτησης του Στέφανου Κασσελάκη».

«Φοβάμαι ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο», είπε, καταλογίζοντας στην ηγεσία αδυναμία ανάγνωσης του εκλογικού αποτελέσματος των ευρωεκλογών. «Η ηγεσία του συριζα φέρει το κύριο μερίδιο ευθύνης», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φλερτάρει με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Χάρης Δούκας - Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

«Θα είμαι παρών και σε αυτήν την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο Χάρης Δούκας από το βήμα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ζητώντας να γίνουν οι εκλογές σε κλί...

«Καρφιά» Νοτοπούλου κατά Κασσελάκη: Δεν είναι σοβαρή εικόνα κόμματος αυτή - Υπάρχει ανακολουθία στις αναρτήσεις

Αιχμές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, άφησε η Κατερίνα Νοτοπούλου, σε σχόλιο που έκανε για την επιστολή των 87 και τον τρόπο με τον οποίο την υποδέχτηκε η ηγεσία...

Φόρτωση άρθρων...