Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Βορίδης για φραστική επίθεση στη Συρεγγέλα: «Ούτε παρατήρηση δεν έκαναν στον Πολάκη»

Το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα, τόνισε ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ αναφορικά με τα σενάρια για τη διαδοχή Σακελλαροπούλου, επισημαίνοντας παράλληλα πως αυτή η συζήτηση είναι «αρκετά μετά» χρονικά.

«Υπάρχει κυβερνητικό πλάνο» ήταν το σχόλιο του Μάκη Βορίδη αναφερόμενος σε όσα λέγονται και για τη συνεργασία του ίδιου που χαρακτηρίζεται «δεξιός» πολιτικός και του πρωθυπουργού που χαρακτηρίζεται «κεντρώος».

Αναφορικά με τις ανατιμήσεις στην ηλεκτρική ενέργεια, ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, είπε πως σήμερα αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις και εξειδικεύσεις. Τόνισε πως η φορολογία των υπερκερδών είναι έκτακτο μέτρο και όχι μόνιμο.

Σχετικά με τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη εις βάρος της Μαρίας Συρεγγέλα και ειδικότερα τη φραστική επίθεση στον τηλεοπτικό «αέρα», ο Μάκης Βορίδης τόνισε ότι «ο Πολάκης είναι Πολάκης».

Αναγνώρισε τη «συγγνώμη» από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά στηλίτευσε πως δεν τελικά «δεν έκανε κάτι», εννοώντας πως δεν προχώρησε στη διαγραφή του Παύλου Πολάκη. «Ούτε παρατήρηση δεν έκαναν στον κ. Πολάκη» σημείωσε δεικτικά ο Μάκης Βορίδης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Προκλητική επίθεση Τσελίκ στον Δένδια: «Προβοκάτορας, τα λόγια του θα πνιγούν στο Αιγαίο»

Στο στόχαστρο του Ομέρ Τσελίκ μπήκε ο Νίκος Δένδιας, με αφορμή τις δηλώσεις του κατά την επίσκεψη στο Καστελόριζο, κατηγορώντας τον ότι υπονομεύει τις προσπάθειες διαλόγου ενώ προβ...

Κάτρινης για πρόταση Ανδρουλάκη: Είμαι υπέρ του διαλόγου – Μπορούν να γίνουν δύο debate

Στην πρόταση για ανοιχτό debate μεταξύ των υποψήφιων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, που έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε αναφέρθηκε ο Μιχάλης Κατρίνης. Α...

Φόρτωση άρθρων...