Σαββάτο
05 Οκτωβρίου 2024

Βορίδης: Πολιτική δέσμευση η υποβολή των δηλώσεων πόθεν έσχες της Κυβέρνησης έως 30 Ιουνίου

Πολιτική

Απάντηση στις επικρίσεις που δέχθηκε η ρύθμιση για τo πόθεν έσχες, όπως αυτή προωθήθηκε με χθεσινή τροπολογία, έδωσε ο Μάκης Βορίδης, σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Επειδή δεν θέλουμε να μένει καμία σκιά, ο πρωθυπουργός και τα μέλη της Κυβερνήσεως θα υποβάλουν δήλωση πόθεν έσχες στις 30/6 τρέχοντος έτους. Θα ανοίξει η πλατφόρμα για τα μέλη της Κυβερνήσεως, για τον πρωθυπουργό και αποτελεί πολιτική δέσμευση της Κυβέρνησης ότι θα υποβληθούν οι δηλώσεις πόθεν έσχες της κυβέρνησης στις 30 Ιουνίου.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα υποβολής, για τα πολιτικά πρόσωπα, με το προηγούμενο σύστημα. Ελπίζουμε ότι και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα αξιοποιήσει αυτή τη δυνατότητα, ώστε όλα να είναι καθαρά και να μην υπάρχει κανένα ζήτημα», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Δείτε αναλυτικά τα εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

Οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, πλησιάζουν, με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα. Σήμερα ανακοινώθηκαν τα εκλογικά τμήματα σε όλη τ...

Το άρθρο του πρωθυπουργού στα «Παραπολιτικά»: Πενήντα χρόνια μαζί με την Ελλάδα, για την Ελλάδα

Στο άρθρο του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζει τη Νέα Δημοκρατία ως το κόμμα που «συνέβαλε καθοριστικά στη διαμόρφωση της σημερινής Ελλάδας». Συνδέει τη ΝΔ με τον μ...

Φόρτωση άρθρων...