Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Βουλή: Στις 24 Μαΐου η συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την ακρίβεια

Για την Παρασκευή 24 Μαΐου ορίστηκε η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια, σύμφωνα με πληροφορίες.

Αίτημα για συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών είχε καταθέσει από τις 23 Απριλίου ο ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή του πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλου «για την ακραία ακρίβεια, τα υπερκέρδη των ολιγοπωλίων και την άρνηση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μέτρα προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η σύγκρουση του Πρωθυπουργού με τους οχτώ αρχηγούς των κομμάτων της Αντιπολίτευσης θα είναι και η τελική κοινοβουλευτική μάχη πριν από τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και αναμένεται να επεκταθεί σε όλα τα θέματα της προεκλογικής ατζέντας.

Η Βουλή θα διακόψει το νομοθετικό έργο τις δύο τελευταίες προεκλογικές εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης: Κανένα φάρμακο χωρίς εξετάσεις που να δικαιολογούν την συνταγογράφηση

Άλλη μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ηλεκτρονική συνταγογράφηση παρουσίασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της προσπάθειας να κλείσουν οι τρύπες του ...

Ανδρουλάκης: «Σήμερα οι δημοσκοπήσεις μας δείχνουν στο 16% - Είναι το αποτέλεσμα του αγώνα μας»

Στη νέα δημοσκόπηση, που αποτυπώνει στο 16% την εκλογική επιρροή του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε απόψε ο Νίκος Ανδρουλάκης από τη Νέα Ιωνία. «Δεδομένο που δεν προέκυψε συγκυριακά ούτε έπε...

Φόρτωση άρθρων...