Τετάρτη
25 Σεπτεμβρίου 2024

Χρηστίδης: Το ΠΑΣΟΚ άνοιξε νέους δρόμους με το χθεσινό ντιμπέιτ

Πολιτική

Στη μεγάλη πρόκληση της αθρόας συμμετοχής των πολιτών στις εσωκομματικές κάλπες του Οκτωβρίου, αναφέρθηκε ο Παύλος Χρηστίδης Βουλευτής ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, στην ΕΡΤ και την εκπομπή "Συνδέσεις", σημειώνοντας ότι η χτεσινή τηλεοπτική αναμέτρηση των υποψήφιων αρχηγών του κόμματος αποτελεί την αφετηρία μιας νέας ορμής.

«Χθες οι τοποθετήσεις σχεδόν όλων των υποψηφίων ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και νομίζω ότι από εδώ και μπρος έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε. Και είναι κρίσιμο και μετά τις εκλογές μας να αντιληφθούμε ότι έχουμε μια νέα αρχή. Ο κόσμος έχει ψηλά τον πήχη για τη δική μας παράταξη», είπε.

Στο πλαίσιο αυτό, χαρακτήρισε "εφικτό" τον στόχο της συμμετοχής περί των 270.000 πολιτών, όπως το 2021, προσθέτοντας - ωστόσο - ότι «προφανώς δεν είναι εύκολη η παρουσία τόσων ανθρώπων. Τότε υπήρξε και πολύ συναίσθημα για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά ενώ υπήρξε και η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου, η οποία προφανώς έπαιξε έναν κομβικό ρόλο».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι μετά το πέρας της εσωτερικής του αναμέτρησης, θα πρέπει το κόμμα να καθορίσει την πολιτική του φυσιογνωμία μέσω ενός μεγάλου συνεδρίου και στη συνέχεια να απευθύνει ένα ευρύ προσκλητήριο προς τους πολίτες. «Πολίτες οι οποίοι ψήφισαν διαφορετικά κόμματα τα τελευταία χρόνια. Πολίτες οι οποίοι δεν ψήφισαν τίποτα, τα τελευταία χρόνια, αλλά κατά την προσωπική μου άποψη, αυτό δεν μπορεί να περιλαμβάνει ανθρώπους οι οποίοι πλήγωσαν όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ, αλλά συνολικά το πολιτικό σύστημα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Στο ΠΑΣΟΚ του αύριο, δεν χωράνε άνθρωποι που πιάνουν στασίδι στις τηλεοπτικές εκπομπές και το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν δηλητήριο στον δημόσιο διάλογο», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μάντζος: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος παρατηρητής της τουρκικής προκλητικότητας»

Στην τουρκική προκλητικότητα αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, μιλώντας στη Βουλή. «Η ευθεία και απροκάλυπτη αναφορά του ...

Φόρτωση άρθρων...