Παρασκευή
18 Οκτωβρίου 2024

Χρυσοχοΐδης: Σύντομα θα αναγνωριστεί ως επικίνδυνη η εργασία των αστυνομικών

«Πρόκειται για δίκαιο αίτημα από την πλευρά των αστυνομικών», ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Πολιτική

«Η κυβέρνηση σχεδιάζει να προχωρήσει, σύντομα, στη θεσμοθέτηση της αναγνώρισης της εργασίας των αστυνομικών ως επικίνδυνης, ανταποκρινόμενη στο δίκαιο αίτημα των αστυνομικών», ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με την υφυπουργό Ανάπτυξης, Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου, έγινε συζήτηση και για την ανάγκη βελτίωσης της υλικοτεχνικής υποδομής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, με έμφαση στην αναβάθμιση των οχημάτων και του εξοπλισμού ένδυσης των αστυνομικών.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε ότι θα ληφθεί μέριμνα για την κάλυψη των αναγκών. Ακόμα, τέθηκε το ζήτημα της ανέγερσης νέου κτιρίου για τη στέγαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεσμεύθηκε ότι θα επισκεφτεί άμεσα την Πιερία και τη Διεύθυνση Αστυνομίας και θα εξεταστούν και οι δυνατότητες υλοποίησης του έργου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης για Πολάκη: Θα τρελαθούμε τελείως

Tην παράσταση «18/9» παρακολούθησε απόψε ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από την αγωνίστρια του Πολυτεχνείου, Μέλπω Λεκατσά. Προσερχόμενος στο Θέατρο ο Στέφανος Κασσελάκης ...

Το τηλεφώνημα Γεωργιάδη στη γιατρό που έγραψε φάρμακα χιλιάδων ευρώ: «Είστε πρώτη και με διαφορά στη λίστα»

Στο τηλεφώνημα που έκανε στη γιατρό του Κέντρου Υγείας στη Μυτιλήνη, η οποία διαπιστώθηκε από τους ελέγχους ΕΟΠΥΥ και ΗΔΙΚΑ ότι έγραψε φάρμακα χιλιάδων ευρώ στον σύζυγο και τις δύο...

Φόρτωση άρθρων...