Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΕΚ: Η viral φωτογραφία του Αντονί Μαρσιάλ ως συνοδηγός σε αγωνιστικό αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο που κάθεται το νέο απόκτημα της ΑΕΚ πιθανότατα είναι του ιδιοκτήτη της Ένωσης, Μάριου Ηλιόπουλου

Αθλητισμός
Tags: αεκ

Ο Αντονί Μαρσιάλ ανακοινώθηκε την Πέμπτη (19/9) για τρία χρόνια από την ΑΕΚ και βρέθηκε για πρώτη φορά στην OPAP Arena παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου

Το βίντεο από την πρώτη του επίσκεψη στο νέο του σπίτι θα «ανέβει» αύριο Παρασκευή (20/9), κι ενώ από νωρίς κυκλοφόρησαν οι πρώτες του φωτογραφίες από τους χώρους του γηπέδου, τις τελευταίες ώρες στα social media έχει γίνει viral μια φωτογραφία με τον 28χρονο Γάλλο επιθετικό να κάθεται στη θέση του συνοδηγού σε αγωνιστικό αυτοκίνητο με τη στολή της ΑΕΚ.

Πιθανότατα πρόκειται για το αγωνιστικό αυτοκίνητο του Μάριου Ηλιόπουλου, με το οποίο τρέχει κάθε χρόνο στην ανάβαση Κύμης και μάλλον βρίσκεται ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της Ένωσης  στη θέση του οδηγού.

9

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Ντε Μπρόινε φεύγει, ποιος έρχεται...

Η Μάντσεστερ Σίτι προσέχει για να… έχει και ήδη έχει ξεχωρίσει περίπτωση συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή για να διαδεχθεί τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

«Αθήνα 20 χρόνια μετά»: Τιμήθηκαν Ολυμπιονίκες και η Εθνική ποδοσφαίρου 2004 (εικόνες)

Παρά τη βροχόπτωση, που περιόρισε σημαντικά τη μεγάλη παρουσία κόσμου, η χθεσινή γιορτή της ΕΟΕ για τα 20 χρόνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας ήταν εντυπωσιακή. Όλοι σχ...

Φόρτωση άρθρων...