Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Αποθέωση για τον Τσελίδη που επέστρεψε στην Ελλάδα με το χάλκινο μετάλλιο (Photos)

Αθλητισμός

Στην Αθήνα επέστρεψε ο Θοδωρής Τσελίδης με το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας -90κ. στο τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και έτυχε αποθεωτικής υποδοχής στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο τζουντόκα από την Οσετία κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο Τσελίδης κατέκτησε την Τετάρτη το πρώτο της Ελλάδας σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ μέχρι να επιστρέψει στην Αθήνα έχουν μπει άλλα τρία στο λογαριασμό.

Ο Θόδωρος Τσελίδης πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 90 κιλών στο τζούντο και το απόγευμα της Παρασκευής επέστρεψε στην Ελλάδα.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Θόδωρος Τσελίδης γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί για να τον υποδεχθεί μετά την τεράστια επιτυχία του στην γαλλική πρωτεύουσα. Στο διεθνή αερολιμένα βρέθηκαν επίσης ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, οι οποίοι έδωσαν συγχαρητήρια στον Έλληνα τζουντόκα για το σπουδαίο επίτευγμα του.

Πλήθος κόσμου περίμενε τον «γίγαντα» από την Οσετία για να τον αποθεώσουν, ενώ εκεί ήταν και η οικογένεια του Τσελίδη που έσπευσε να καλωσορίσει με μια ζεστή αγκαλιά τον αθλητή του τζούντο.

Με το που εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων ο Τσελίδης, ο χώρος σείστηκε από τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες, με την αγκαλιά του Θοδωρή Τσελίδη να γεμίζει με ανθοδέσμες από απλούς πολίτες που ήθελαν να τον δουν από κοντά, να του σφίξουν το χέρι και να του δώσουν συγχαρητήρια για την τεράστια επιτυχία του.

Στις δηλώσεις του, ο τζουντόκα τόνισε ότι «χάρηκε που έκανε τους Έλληνες χαρούμενους», ενώ αναφερόμενος στα μηνύματα αγάπης και θαυμασμού που έχει λάβει, σημείωσε ότι «ίσως και να μην αξίζει τόσο θαυμασμό».

Αποθέωση για τον Τσελίδη που επέστρεψε στην Ελλάδα
Αποθέωση για τον Τσελίδη που επέστρεψε στην Ελλάδα

 

Αποθέωση για τον Τσελίδη που επέστρεψε στην Ελλάδα
Αποθέωση για τον Τσελίδη που επέστρεψε στην Ελλάδα

 

Αποθέωση για τον Τσελίδη που επέστρεψε στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τα 28 γκολ του νέου Champions League (videos)

Το... πρώτο πιάτο με τους 6 αγώνες της League Phase ήταν χορταστικό - Η Μπάγερν διέσυρε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Ανατροπή της Λίβερπουλ με 3-1 εκτός έδρας επί της Μίλαν, αγχωτική νίκ...

Φόρτωση άρθρων...