Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Basket League: Την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ κρίνεται ο πρωταθλητής μετά το 2-2 του ΠΑΟ στο ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι ζωντανός! Επικράτησε 88-85 του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με εκπληκτική εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο, ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά και ο τίτλος θα κριθεί σε Game 5 στο ΟΑΚΑ στις 14 Ιουνίου.

Αθλητισμός

Στο ΟΑΚΑ (14/6, 21:15) θα κριθεί ο φετινός πρωταθλητής της Basket League, μετά το break του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, με το οποίο ισοφάρισε τη σειρά των τελικών σε 2-2.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 88-85 του Ολυμπιακού, εξαργυρώνοντας το σπουδαίο δεύτερο ημίχρονό τους, όταν και σημείωσαν τη μεγάλη ανατροπή. Τα συνεχόμενα καλάθια του Τζέριαν Γκραντ στην τρίτη περίοδο, οι σπουδαίες άμυνες του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και ο MVP Κέντρικ Ναν με τους 25 πόντους που σημείωσε έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη μεγάλη νίκη της ομάδας τους μέσα στο Φάληρο.

Τώρα οι παίκτες του Έργκιν Αταμάν θα επιδιώξουν να μιμηθούν την ΑΕΚ του 2002, η οποία είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0, σε μία σειρά τελικών, φτάνοντας στο θρίαμβο απέναντι μάλιστα στον Ολυμπιακό με 3-2.

"Ένα ακόμα" ήταν αυτό που φώναξαν οι πράσινοι στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, γνωρίζοντας πως η δουλειά δεν έχει τελειώσει.

Αυτή την υπόσχεση έδωσαν και στους περίπου 4.000 οπαδούς τους που πήγαν μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης να τους υποδεχθούν και να τους αποθεώσουν στο ΟΑΚΑ.

Μόλις έφτασε το πούλμαν ακολούθησε πανζουρλισμός, με τους φίλους της ομάδας να αποθεώνουν τους παίκτες και τον προπονητή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...