Το κοντέρ σταμάτησε στα... 32 δημιουργώντας ένα νέο ρεκόρ παρόλο που σήμερα είχαμε μόλις το πρώτο κομμάτι της 2ης αγωνιστικής της League Phase του νέου Champions League.

Τα 3.5 γκολ (περίπου) κατά μέσο όρο άνα παιχνίδι είναι ένα ακόμη (θετικό) δείγμα για το πως κυλάει το νέο format με τρεις ομάδες να έχουν το απόλυτο... Κι αν οι δύο γερμανικές (Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν) ήταν αναμενόμενο να βρίσκονται εκεί, το γεγονός ότι τους συντροφεύει η πρωτάρα (σε ευρωπαϊκά κύπελλα γενικώς) Μπρεστ είναι τεράστια είδηση με την ομάδα του γαλλικού βορρά να δείχνει ότι το περσινό θάυμα δεν ήταν τυχαίο.

Κι αυτό το 4-0 στην έδρα της Σάλτμπουργκ θα ήταν πρώτη είδηση αν δεν προέκυπτε το απίθανο 7-1 τη Ντόρτμουντ επί της Σέλτικ (οι Γερμανοί σκορπούν τον τρόμο φέτος καθώς έχει προηγηθεί το 9-2 της Μπάγερν επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και το 4-0 της Λεβερκούζεν στην έδρα της Φέγενορντ).

Μπαρτσελόνα, Ίντερ και Σίτι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη με μεγάλη ευκολία, ενώ Λεβερκούζεν και Άρσεναλ ήταν οι μεγάλες νικήτριες στα ντέρμπι με Μίλαν (2χ2 ήττες) και Παρί, με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να παίρνει έναν πολύτιμο βαθμό στο Αϊντχόφεν.

Δείτε τα γκολ: