Πέμπτη
17 Οκτωβρίου 2024

«Daily Mail» για Τούχελ: «Είναι μια μαύρη ημέρα για την Αγγλία»

«Είμαστε ο περίγελος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου», αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

Αθλητισμός

Σκληρή κριτική άσκησε η «Daily Mail» στην Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FA) για την απόφασή της να προσλάβει στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αγγλίας τον Τόμας Τούχελ.

Η Αγγλική Ομοσπονδία ήρθε σε συμφωνία με τον Τόμας Τούχελ, ο οποίος αναμένεται να γίνει ο νέος προπονητής της ομάδας. Εδώ και λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι στην FA είχαν ξεκινήσει τις επαφές με τον Γερμανό τεχνικό, ενώ ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε συνδεθεί επίσης χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν σε κάποια διαπραγμάτευση.

Ο Τόμας Τούχελ θα γίνει ο αντικαταστάτης του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος είχε παραιτηθεί τον Ιούλιο μετά τον χαμένο τελικό του Euro από την Ισπανία.

Το Sky Γερμανίας έφερε στο φως στοιχεία του συμβολαίου του. Συγκεκριμένα, ο Τούχελ έχει υπογράψει συμβόλαιο 18 μηνών, το ο οποίο ξεκινάει από την 1η Ιανουαρίου του 2025. Κάτι που σημαίνει πως στο καθοριστικό ματς του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αγγλία, ο Λι Κάρσλεϊ θα βρίσκεται ξανά στον πάγκο των «Τριών Λιονταριών».

Πάντως, η είδηση ότι ο Τούχελ θα αναλάβει τα ηνία της Αγγλίας, δεν άρεσε ιδιαίτερα στο Νησί. Αυτό φρόντισε να αποτυπώσει και η «Daily Mail», η οποία σε δημοσίευμα της ασκεί έντονη κριτική στην FA για την επιλογή της. Με τίτλο: «Μαύρη ημέρα στην ιστορία της Αγγλίας, καθώς η δουλειά του προπονητή πηγαίνει σε έναν... Γερμανό», η «Daily Mail» εκφράζει την απογοήτευσή της.

Το δημοσίευμα της Daily Mail

Τώρα έχουμε τον Τόμας Τούχελ, έναν Γερμανό με αμφισβητήσιμο προπονητικό υπόβαθρο. Ο Λι Κάρσλεϊ δεν ήταν προφανώς ο κατάλληλος άνθρωπος, αλλά είναι πραγματικά το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε; Και τι λέει αυτό για το αγγλικό προπονητικό σύστημα; Πόσο προσβλητικό, ανίδεο και ασυγχώρητα κοντόφθαλμο. Θα ακολουθούσαν αυτή η προσέγγιση η Ισπανία ή η Γαλλία;

Μπορεί να κάναμε μια εξαίρεση για τον πανίσχυρο Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά τώρα αυτή είναι μια μαύρη μέρα για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Είμαστε ο περίγελος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...