Μένει στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας! Αυτή είναι η απόφαση που πήρε ο νεαρός άσος και έτσι δεν πρόκειται να πάει πουθενά αυτό το καλοκαίρι παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ της Σάλτσμπουργκ το τελευταίο διάστημα.

Στην κουβέντα που είχαν οι δυο τους, ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου φέρεται να του ξεκαθάρισε πως θεωρεί ότι δεν έχει κλείσει ακόμη ο κύκλος του στην Τούμπα και πως είναι πολύ σημαντική η παρουσία του για την επίτευξη του μεγάλου στόχου που είναι η είσοδος της ομάδας στο League Stage του Champions League.

Από πλευράς του ο Κωνσταντέλιας δεν έδειξε να… καίγεται αυτή την στιγμή να φύγει από τον ΠΑΟΚ και δήλωσε ευτυχισμένος στην ομάδα.

Έτσι αποφασίστηκε να παραμείνει και φέτος ο 21χρονος μεσοεπιθετικός και να απορριφθεί η σούπερ προσφορά της Σάλτσμπουργκ. Θυμίζουμε πως οι Αυστριακοί είχαν προσφέρει στον ΠΑΟΚ 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κωνσταντέλια και 18% ποσοστό μεταπώλησης, ενώ έδιναν και ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον διεθνή άσο.

Μάλιστα αν οι «ασπρόμαυροι» έκαναν αποδεκτή την πρόταση, θα επρόκειτο για τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας της Σάλτσμπουργκ.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 55 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά, με 14 γκολ και 9 ασίστ στο ενεργητικό του. Συνολικά με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ έχει 99 συμμετοχές, με απολογισμό 17 γκολ και 15 ασίστ.