Κυριακή
06 Οκτωβρίου 2024

Διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Τζαβέλλας

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αναλαμβάνει διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος στον Παναθηναϊκό, όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΠΑΕ! «Βασική παιδική μου ανάμνηση η νίκη του Παναθηναϊκού στο Άμστερνταμ», η ατάκα του!

Αθλητισμός

Κίνηση-έκπληξη από τον Παναθηναϊκό! Η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (20/06) ότι διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος στην ομάδα αναλαμβάνει ο Γιώργος Τζαβέλλας!

Ο 36χρονος, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε ότι σταματάει από την Εθνική, ενώ λίγο αργότερα έπεσαν τίτλοι τέλους και στη συνεργασία του με τον Ατρόμητο, κρεμάει οριστικά τα παπούτσια του και αναλαμβάνει πόσο στο «τριφύλλι»!

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Τζαβέλλας δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Μία βασική παιδική μου ανάμνηση ήταν η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό μου και τελικά από σήμερα βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, υπηρετώντας μία νέα, για εμένα, θέση»!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Για να δώσει συνέχεια στο σερί ο Άρης κόντρα στη Λαμία – Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Ατρόμητος

Με φόρα από τα δύο σερί νικηφόρα ντέρμπι, ο Άρης φιλοξενεί τη Λαμία με τον Λεωνίδα Βόκολο να επιστρέφει στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Ενώ στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον...

Φόρτωση άρθρων...