Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Ελ Καμπί: Τριπλό ιταλικό ενδιαφέρον αποκαλύπτει το «CalcioMercato»

Τρεις ιταλικές ομάδες παρακολουθούν την περίπτωση του Αγιούμπ Ελ Καμπί, σύμφωνα με όσα γράφονται.

Αθλητισμός

Στον απόλυτο… X-Factor του θριάμβου του Ολυμπιακού στο Κόνφερενς Λιγκ εξελίχθηκε ο σκόρερ (και) του μεγάλου τελικού, Αγιούμπ Ελ Καμπί.

Ο Μαροκινός πέτυχε 11 γκολ στη φάση των νοκ άουτ, κάνοντας κάτι που δεν έχει επαναληφθεί ποτέ στα χρονικά των διοργανώσεων της UEFA. Με το συμβόλαιό του να λήγει, είναι λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον από πάρα πολλές ομάδες του εξωτερικού και από μεγάλα πρωταθλήματα.

Το «calciomercato», στο πλαίσιο ενός εκτενούς αφιερώματος,  αποκάλυψε ότι την περίπτωση του Ελ Καμπί εξετάζουν τρεις σύλλογοι της Ιταλίας. Συγκεκριμένα η Τορίνο, η Τζένοα και η Μπολόνια, που βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού και ενδιαφέρονται για έναν παίκτη με το προφίλ του στράικερ των «ερυθρόλευκων».

«Πάνω του υπάρχουν βλέμματα από διάφορες ισπανικές και γαλλικές ομάδες και σύμφωνα με όσα γνωρίζει το Calciomercato.com, το όνομά του βρίσκεται και στη λίστα διαφόρων ομάδων της Serie A. Της Μπολόνια, της Τζένοα και της Τορίνο, μεταξύ άλλων. Γιατί αν έχεις το γκολ στο αίμα σου, δεν είναι ποτέ αργά στο ποδόσφαιρο», αναφέρει η γνωστή ιστοσελίδα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Αθήνα 20 χρόνια μετά»: Τιμήθηκαν Ολυμπιονίκες και η Εθνική ποδοσφαίρου 2004 (εικόνες)

Παρά τη βροχόπτωση, που περιόρισε σημαντικά τη μεγάλη παρουσία κόσμου, η χθεσινή γιορτή της ΕΟΕ για τα 20 χρόνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας ήταν εντυπωσιακή. Όλοι σχ...

Φόρτωση άρθρων...