Τρίτη
02 Ιουλίου 2024

Ελλάδα - Μαυροβούνιο: Στο ΣΕΦ για την πρεμιέρα στο Ακρόπολις - Πού θα δείτε το ματς

Η Εθνική Ελλάδας θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ την εθνική του Μαυροβουνίου, στο πρώτο ματς του τουρνουά Ακρόπολις ενόψει του προολυμπιακού

Αθλητισμός

Με το τουρνουά Ακρόπολις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά στις αρχές του Ιουλίου. Η Ελλάδα θα υποδεχτεί απόψε, Τρίτη (25/6, 20:00) το Μαυροβούνιο, αναμέτρηση με την οποία θα αρχίσει η φετινή έκδοση του θεσμού. Απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ 2).

Η Εθνική προέρχεται από τη νίκη επί της Πολωνίας με 78-73 πριν από μερικές ημέρες, σε έναν αγώνα όπου ο Γιώργος Παπαγιάννης χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παρκέ αιμορραγώντας στο φρύδι ενώ εκτός δωδεκάδας είχε μείνει επίσης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Κώστας Παπανικολάου αλλά και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Σπανούλης, μιλώντας για τις «απώλειες» ανέφερε: «Περιμένουμε τον Γιάννη, τον Κώστα και τον Κώστα για να μπουν στις προπονήσεις και να είμαστε πλήρεις στο Ακρόπολις. Στις εθνικές ομάδες δεν μπορείς να παίξεις σπουδαίο μπάσκετ σε τόσο σύντομο διάστημα, αλλά οι Έλληνες έχουμε ψυχή και ξέρουμε να κερδίζουμε αν παίζουμε σωστά».

Το πρόγραμμα του τουρνουά Ακρόπολις:

Τρίτη 25/6
20.00 Ελλάδα-Μαυροβούνιο

Τετάρτη 26/6
20.00 Μαυροβούνιο-Μπαχάμες

Πέμπττη 27/6
20.00 Μπαχάμες-Ελλάδα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Euro 2024 - Προγνωστικά: Μία πρόκριση χωρίς σασπένς και επιτέλους δίχτυα για… Λουκάκου

Χορταστικές ματσάρες με σασπένς και θέαμα είχαμε ως τώρα στους «16» του ευρωπαϊκού της Γερμανίας. Ξεκινήσαμε με το χρονικό ενός προαναγγελθέντος αποκλεισμού, αυτού της πιο… ατά...

Φόρτωση άρθρων...