Προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου είναι και επίσημα ο Γκουστάβο Πογιέτ. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ελληνική ομοσπονδία μέχρι το τέλος του 2023, με πρόβλεψη ανανέωσης έως το EURO 2024.

Μοιάζει απίστευτο. Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό της Super League απήλλαξε πλήρως τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργο Τζαβέλλα, για τον χαρακτηρισμό «σκουλήκια» που χρησιμοποίησε εναντίον του κόσμου του Άρη στο ντέρμπι του Βικελίδης.

Αμφίβολος για το ματς με τον Ολυμπιακό είναι ο Σέρχιο Αραούχο, που γυμνάστηκε ατομικά λόγω ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους.

Στους ερυθρόλευκους θερμής υποδοχής από τους συμπαίκτες του έτυχε ο Παπέ Σισέ που επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι.

Εξιτήριο από κέντρο αποκατάστασης πήρε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Κελεσίδης, μετά την σκληρή μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό.

«Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας τον Βαγγέλη Μαρινάκη που από την πρώτη στιγμή όταν έμαθε το πρόβλημα αυτό έδωσε τις οδηγίες. Όλους τους ευχαριστώ γιατί στην πιο δύσκολη απόκρουση της ζωής μου ήταν κοντά μου».