Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Επίσημο: Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ο Πελίστρι

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Φακούντο Πελίστρι ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια.

Αθλητισμός

Είχε ενεργοποιηθεί, τώρα… έσκασε και επισήμως! Τη μεταγραφή-βόμβα του Φακούντο Πελίστρι ανακοίνωσε σήμερα (21/08) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έντυσε στα πράσινα τον 22χρονο διεθνή Ουρουγουανό εξτρέμ!

Η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Πελίστρι θα είναι τετραετούς διάρκειας, ήτοι μέχρι το καλοκαίρι του 2028, με το «τριφύλλι» να ολοκληρώνει έτσι μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή.

Ένας παίκτης, που αποκτάται με αγορά από μία ομάδα τεράστιου βεληνεκούς, όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πόσω μάλλον σε αυτή την ηλικία και όντας διεθνής. Εάν και δεν έχει γνωστό το ακριβές ποσό της -ακόμα μίας- σημαντικής επένδυσης, που προχωρά ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον έγκυρο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αυτό κυμαίνεται στα 6 εκατ. ευρώ, με τους «κόκκινους διάβολους» να κρατούν και ποσοστό μεταπώλησης, αλλά και τη δυνατότητα επαναγοράς του ποδοσφαιριστή μέχρι το 2027 με ένα ποσό, που επίσης δεν έχει γίνει γνωστό.

Έτσι, οι «πράσινοι» θα ικανοποιήσουν ακόμα ένα «θέλω» του Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος, πλέον, θα δύναται να έχει στα «φτερά» της ενδεκάδας του δύο παίκτες επιπέδου Τετέ και Πελίστρι, οι οποίοι μαζί με τον Φώτη Ιωαννίδη αναμένεται να συνθέσουν μια τρομερού επιπέδου επιθετική τριάδα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...