Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού (6/10, 20.30, Novasports 2), σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων.

Αφενός ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με 1-0 από τον Άρη και αφετέρου ο Λεβαδειακός γιατί ψάχνει την πρώτη του νίκη στην σεζόν, μετά από 4 ισοπαλίες.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τρεις σερί ήττες και σήμερα θέλει να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί. Η αρχή έγινε με τη Γαλατάσαραϊ (3-1), για να ακολουθήσουν οι δύο απανωτές εντός έδρας ήττες από τον Άρη και τη Στεάουα Βουκουρεστίου με σκορ 0-1.

Μετά την χθεσινή ήττα της ΑΕΚ και δεδομένου πως υπάρχει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πλησιάσει και πάλι στην κορυφή.

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με τις γνωστές απουσίες, καθώς, ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γκροφ, Εραμούσπε και Βήχο που απουσιάζουν εδώ και καιρό.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Μπάμπα (τιμωρημένος), Τόμας και Τσιφτσή, όπως και των Σάστρε και Μιχαηλίδη. Αντιθέτως, ο Κόλεϊ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει στην αποστολή, εκεί όπου βρίσκεται για πρώτη φορά και ο νεοαποκτηθέντας κίπερ, Παβλένκα.

Η αποστολή του Λεβαδειακού:Γκαραβέλης, Άνακερ, Λιάγκας, Κάσσος, Τσάπρας, Βέρρης, Παπαδόπουλος, Μορέιρα, Κάτρης, Πλέγας, Μεχία, Κωστή, Τσόκαϊ, Λαμαράνα, Συμελίδης, Γιαννιώτας, Πεντρόσο, Όζμπολτ, Ρομό, Μπάλτσι, Ζίνι.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Παβλένκα, Μπαλομένος, Βιεϊρίνια, Ότο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Κόλεϊ, Γκόμεζ, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Ζίφκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

16:00 Πανσερραϊκός – ΟΦΗ / NOVASPORTS PRIME

17:00 Athens Kallithea – Asteras AKTOR / COSMOTE SPORT 1HD

19:00 Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ / NOVASPORTS PRIME

20:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός / COSMOTE SPORT 1HD