Παρασκευή
27 Σεπτεμβρίου 2024

Έπος: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρουσίασε τον Πιάνιτς καβάλα σε άλογο

Παίκτης της ΤΣΣΚΑ είναι εδώ και λίγες μέρες ο Μίραλεμ Πιάνιτς, με τους Μοσχοβίτες να παρουσιάζουν τον Βόσνιο μέσο με έναν ευφάνταστο τρόπο

Αθλητισμός

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Βόσνιος μέσος, ο οποίος έχει καταγράψει μια λαμπρή καριέρα φορώντας μεταξύ άλλων τις φανέλες των Γιουβέντους, Ρόμα και Μπαρτσελόνα, θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στη Ρωσία, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται και οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.

Οι Μοσχοβίτες μάλιστα, παρουσίασαν τον 34χρονο πολύπειρο χαφ με έναν ιδιαίτερο τρόπο, αφού… επιστράτευσαν ακόμα και άλογο για να κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακή την είδηση της μεταγραφής του.

«Είναι επίσημο. Ο Μίραλεμ Πιάνιτς είναι παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής Ιταλίας προστέθηκε στην ομάδα μας, υπογράφοντας συμβόλαιο για ένα έτος με οψιόν για ακόμη ένα. Ο Μίραλεμ θα παίξει για την ομάδα μας παίρνοντας τη φανέλα με το Νο 15» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΤΣΣΚΑ.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...