Στην τελική ευθεία της φαίνεται ότι βρίσκεται η τεράστια, από κάθε άποψη, μεταγραφή του Φακούντο Πελίστρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Παναθηναϊκό.

Μεταγραφή η οποία αναμένεται να κοστίσει ένα ποσό της τάξης των 6 εκατομμυρίων ευρώ στο «τριφύλλι», σύμφωνα με το νέο «τιτίβισμα» του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Με τον Ιταλό δημοσιογράφο, ο οποίος αναφέρθηκε πρώτος στην απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ από πλευράς Παναθηναϊκού, να καταγράφει το τελικό κόστος της συμφωνίας με τους «κόκκινους διαβόλους».

Οι οποίοι θα κρατήσουν και ένα ποσοστό μεταπώλησης, σύμφωνα πάντοτε με τον Ρομάνο.

Έρχεται την Τρίτη στην Αθήνα

Όπως αναφέρεται και στο σχετικό τιτίβισμα ο Πελίστρι θα έρθει στην Ελλάδα την Τρίτη προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Το Who is Who του Πελίστρι

Ο Ουρουγουανός εξτρέμ, είναι γεννημένος στις 20 Δεκεμβρίου του 2001 στο Μοντεβιδέο. Όπως κάθε παιδί της χώρας αυτής ξεκίνησε από νωρίς να παίζει ποδόσφαιρο και πέρασε από τις ακαδημίες των Λα Πικάδα, Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο και της Πενιαρόλ. Η τελευταία ήταν και η ομάδα που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο έχοντας σε 30 συμμετοχές 1 γκολ. Στην συνέχεια τον πήρε η Γιουνάιτεντ. Με τους Άγγλους έπαιξε σε 13 παιχνίδια χωρίς να σκοράρει και στην συνέχεια δόθηκε δανεικός σε Αλαβές όπου συνολικά είχε 33 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει. Πέρσι έπαιξε επίσης δανεικός στην Γρανάδα όπου σε 15 παιχνίδια είχε 2 γκολ.

Όσον αφορά την Εθνική του ομάδα, έχει στην ανδρών 26 συμμετοχές και 2 τέρματα.