Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Ετσι βγαίνουν Ευρώπη Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Η δεύτερη ευκαιρία μέσω των τελικών

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν τα ρέστα τους για την τρίτη θέση και την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω του πρωταθλήματος – Ολα τα σενάρια και η δεύτερη ευκαιρία μέσω των τελικών κυπέλλου και Conference League

Αθλητισμός

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία και ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Αρη στην 10η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Στη μάχη της τρίτης θέσης, ο Ολυμπιακός είναι στο +2 από τον Παναθηναϊκό και θέλει δυο αποτελέσματα για τη διατηρήσει και να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

10η αγωνιστική – Κυριακή 19 Μαΐου

  • 20:00 ΑΕΚ – Λαμία
  • 20:00 Άρης – ΠΑΟΚ
  • 20:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ολυμπιακός (73 βαθμοί)

Ο Ολυμπιακός θέλει να μη χάσει στη Λεωφόρο για να κρατηθεί στην τρίτη θέση και να πάρει στα χέρια του εισιτήριο για τα προκριματικά του Conference League. Αν ηττηθεί, θα έχει την ευκαιρία να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο είτε μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό είτε μέσω της κατάκτησης του Conference League, απέναντι στη Φιορεντίνα.

Παναθηναϊκός (71 βαθμοί)

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη για να προσπεράσει τον Ολυμπιακό. Σε περίπτωση που δεν το καταφέρει και μείνει στην τέταρτη θέση, θα πρέπει να κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας για να βρεθεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση τη σεζόν 2024-25.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ στην κλήρωση 2808 της Πέμπτης. Και στη δεύτερη κατηγορία δεν βρέθηκε τυχερός. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και τη διαλ...

Φόρτωση άρθρων...