Παρασκευή
05 Ιουλίου 2024

Euro 2024 - Προγνωστικά: «Οράνιε» για τους «8», γρίφος τα… καρντάσια

Αθλητισμός

Έστω και με την ψυχή στο στόμα οι Γάλλοι πέρασαν τους Βέλγους που μάλλον παραφοβήθηκαν τους τρικολόρ και το πλήρωσαν. Οι Πορτογάλοι… άλλο καπέλο. Αδίκησαν πάλι τους εαυτούς τους, παίζοντας για τον Κριστιάνο. Που αν τον εκμεταλλεύονταν ο Μαρτίνεθ διαφορετικά, θα έβρισκε δρόμους προς τα δίχτυα εύκολα κι απλά. Αφού πέρασαν πάντως, τώρα όλα είναι πιθανά… Με τους τρικολόρ κολλάει περισσότερο το παιχνίδι τους και δεν θα εκπλαγώ αν βρεθούν τελικά και στα ημιτελικά.

Πάμε στα σημερινά: Το απογευματάκι θα ‘χει χρώμα… πορτοκαλί. Η Ολλανδία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα πάρει την πρόκριση κόντρα στους Ρουμάνους. Απίθανος συνδυασμός, πρώτοι στον όμιλο οι Ρουμάνοι, τρίτοι οι Ολλανδοί. Αυτή η εικόνα δεν λέει την αλήθεια και θα το καταλάβουμε σήμερα που πιστεύω ότι η ομάδα του Κούμαν θα προκριθεί και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο.

Οι Αυστριακοί φαντάζουν αυτή την ώρα ανώτεροι από τους Τούρκους. Όμως, μιλάμε για Αυστρία με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Το μέγεθος δεν τρομάζει και οι άσπονδοι γείτονές μας είναι απρόβλεπτοι και με τον Ιταλό στον πάγκο αρκετά σκληροί, όπως το απέδειξαν κόντρα στους Τσέχους. Αν ο διαιτητής αφήσει το σκληρό παιχνίδι, τότε η Τουρκία έχει τύχη. Σίγουρα περιμένω γκολάκια σε αυτό το ματς. Όλα αυτά στη θεωρία γιατί η πράξη θα μας πάει στο ταμείο. 

ΥΓ. Κάποιο από τα δύο ματς-ή και στα δύο- θα έχει πεναλτάκι. Οι αποδόσεις κοντά ή και πάνω από το 3.00 δελεάζουν. 

ΥΓ2. Προτεινόμενα ζευγάρια τελικού: Αγγλία-Πορτογαλία, Αγγλία-Γερμανία και Γερμανία ή Πορτογαλία με Ολλανδία. Απλά κι ωραία…

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...