Σαββάτο
29 Ιουνίου 2024

Euro 2024: Το Βέλγιο έπεσε πάνω στην Γαλλία - Τα μέχρι στιγμής ζευγάρια

Η λευκή ισοπαλία των Βέλγων με τους Ουκρανούς έστειλε τους πρώτους πάνω στη Γαλλία για τη φάση των 16 και τους δεύτερους σπίτι τους! - Ρουμανία, Ισπανία, Αγγλία και Πορτογαλία θα μάθουν τους αντιπάλους τους σήμερα τα μεσάνυχτα μετά το τέλος των αγώνων του 6ου ομίλου

Αθλητισμός

Αφού η Αυστρία άφησε στη 2η θέση τη Γαλλία και στην τρίτη την Ολλανδία στον Δ' όμιλο του Euro 2024, η σκυτάλη, όσων αφορά τις εκπλήξεις, πέρασε στον 5ο όμιλο.

Εκεί όπου το Βέλγιο πριν την έναρξη του τουρνουά φάνταζε ως το ακλόνητο φαβορί κόντρα σε Ρουμανία, Σλοβακία, Ουκρανία, αλλά οι «κόκκινοι δράκοι» αποδείχθηκαν... αρνάκια.

Η Ρουμανία ήταν η ομάδα που πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο, αφήνοντας τους Βέλγους δεύτερους και τους Σλοβάκους τρίτους (αλλά μέσα στην τετράδα των καλύτερων άρα συνεχίζει στους 16).

Το χειρότερο για την ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο (ο νεαρός Γερμανός τεχνικός δέχεται σκληρή κριτική από τα βελγικά ΜΜΕ) είναι ότι με τη δεύτερη θέση που πήρε, βρέθηκε στο μονοπάτι του θανάτου! Κι αυτή γιατί στη φάση των 16 αντιμετωπίζει τη Γαλλία, με τον νικητή του συγκεκριμένου ζευγαριού να κοντράρεται στα προημιτελικά με τον νικητή του αγώνα της Πορτογαλίας (περιμένει να μάθει ποια από τις καλύτερες τρίτες θα αντιμετωπίσει).

Αναλυτικά τα ζευγάρια που έχουν προκύψει για τους 16, αλλά και οι εκκρεμότητες που υπάρχουν:

Σάββατο 29 Ιουνίου
19:00, Ιταλία-Ελβετία

22:00, Γερμανία-Δανία

Κυριακή 30 Ιουνίου
19:00, Αγγλία-Τρίτος του Δ' ή Ε' ή Στ' ομίλου
22:00, Ισπανία-Τρίτος του Α' ή Β' ή Γ' ομίλου
 

Δευτέρα 1 Ιουλίου
19:00, Γαλλία-Βέλγιο
22:00, Πορτογαλία-Τρίτος του Α' ή Δ' ή Ε' ή Στ' ομίλου

Τρίτη 2 Ιουλίου
22:00, Αυστρία-2ος Στ' ομίλου
22:00, Ρουμανία-Τρίτος του Α' ή Β' ή Γ' ομίλου ή Δ' ομίλου

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεωργιανός δισεκατομμυριούχος έδωσε τρελό πριμ στην ομάδα του Σανιόλ για την πρόκριση στους «16» του Euro

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Γεωργία, Μπιζντίνα Ιβανισβίλι, έδωσε ένα απίστευτο πριμ στην εθνική ομάδα της χώρας του, για την ιστορική πρόκρισή της στη φάση των 16 του Euro 2024!

Φόρτωση άρθρων...