Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένο το βλέμμα του στην αποψινή (24/10, 22:00) εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μάλμε, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.

Άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι πανέτοιμοι να πετύχουν ένα ακόμη σπουδαίο ευρωπαϊκό αποτέλεσμα, μετά απο το 3-0 επί της Μπράγκα στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προηγούμενη αγωνιστική.

Το απόγευμα της Τετάρτης (23/10) έλαβε χώρα η συνέντευξη Τύπου των Πειραιωτών, ενώ λίγη ώρα ακολούθησε η προπόνηση υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο γήπεδο όπου σήμερα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός έχει επιστροφές στην αποστολή του, με τους Γουίλιαν, Ρέτσο και Ζέλσον Μαρτίνς να επιστρέφουν σε αυτή δίνοντας βάθος και επιλογές στον Βάσκο τεχνικό.

Ο Ολυμπιακός έχει στην αποστολή τους:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.

Η Μάλμε από την πλευρά της βρίσκεται σε φουλ ρυθμό, καθώς το πρωτάθλημα στη Σουηδία είναι στην τελική ευθεία και θα ψάξει τη νίκη στην έδρα της. Μέχρι τώρα στο Europa μετρά μία νίκη και μία ήττα.