Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Φλαμένγκο – Ολυμπιακός 2-1: Άτυχοι στο 93' - Μόνο περηφάνια για τα παιδιά του Θρύλου (video)

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από την Φλαμένγκο, αλλά έχασε στον τελικό του Διηπειρωτικού με 2-1. Στο 93' σκόραραν για δεύτερη φορά οι Βραζιλιάνοι ενώ στο 88' οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δοκάρι

Αθλητισμός

Μόνο περηφάνια για τον Ολυμπιακό και τα παιδιά του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου. Οι Νέοι του πειραϊκού συλλόγου ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του τελικού του Διηπειρωτικού Κυπέλλου απέναντι στη Φλαμένγκο, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους.

Οι Ερυθρόλευκοι, που είχαν τρεις κλασσικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, άνοιξαν το σκορ στο 55’ με τον Λιατσικούρα, αλλά οι Βραζιλιάνοι ισοφάρισαν στο 73’ με τον Κάιο Γκαρσία και στο 90+3’ έκαναν την ανατροπή με τον Φελίπε Τεράσα.

Πριν το δεύτερο γκολ της Φλαμένγκο, ο Ολυμπιακός στο 88′ άγγιξε το 2-1 με τον Πρεκατέ, αλλά ο νεαρός άσος είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Άλβες.

Μια σπουδαία εμφάνιση από τους Νέους του Ολυμπιακού, που κοίταξαν στα μάτια τα αστέρια της βραζιλιάνικης ομάδας και κάλλιστα θα μπορούσαν να νικήσει και να είχαν κατακτήσει το τρόπαιο, εάν ήταν λίγο πιο τυχεροί στις κρίσιμες φάσεις του παιχνιδιού.

Κρίμα και άδικο για τον Ολυμπιακό και την προσπάθεια που έκαναν οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο του Μαρακανά, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι πρόκειται για μια σπουδαία φουρνιά, που θα αφήσει εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Ντε Μπρόινε φεύγει, ποιος έρχεται...

Η Μάντσεστερ Σίτι προσέχει για να… έχει και ήδη έχει ξεχωρίσει περίπτωση συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή για να διαδεχθεί τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Τα 28 γκολ του νέου Champions League (videos)

Το... πρώτο πιάτο με τους 6 αγώνες της League Phase ήταν χορταστικό - Η Μπάγερν διέσυρε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Ανατροπή της Λίβερπουλ με 3-1 εκτός έδρας επί της Μίλαν, αγχωτική νίκ...

Φόρτωση άρθρων...