Τετάρτη
25 Σεπτεμβρίου 2024

Γαλατάσαραϊ-ΠΑΟΚ: Απαιτητική πρεμιέρα για το Δικέφαλο στη Κωνσταντινούπολη

Έτοιμος για τη πρεμιέρα του στη League Phase του Europa League είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει απόψε (22:00) τη Γαλατάσαραϊ στη Κωνσταντινούπολη

Αθλητισμός
Tags: ΠΑΟΚ

Έτοιμος για την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενείται απόψε από τη Γαλατάσαραϊ στη Rams Park (22:00) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι ο πρώτος εκπρόσωπος της Ελλάδας που θα πέσει στη «μάχη» του νέου format της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης (την Πέμπτη ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Λιόν στη Γαλλία) κι έχει μπροστά του ένα δύσκολο έργο, αφού καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γαλατά, η οποία διαθέτει ένα πανάκριβο ρόστερ με παίκτες αξίας πολλών εκατομμυρίων.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει το πλάνο του, έχοντας να διαχειριστεί δύο προβλήματα. Το πιο σημαντικό είναι η απουσία του Μπράντον Τόμας, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του κι έτσι ο Ταρίκ Τισουντάλι αναμένεται να ξεκινήσει στη κορυφή της επίθεσης. Επίσης, εκτός έμεινε και ο Αντώνης Τσιφτής, ο οποίος ούτως η άλλως αποτελεί τον αναπληρωματικό του Κοτάρσκι, κι έτσι η απουσία του δεν διαφοροποιεί τα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Μπαλωμένος , Μοναστηρλής , Σάστρε , Όττο , Κεντζιόρα , Θυμιάνης , Μιχαηλίδης , Κόλεϊ , Μπάμπα , Μπακαγιόκο , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Σορετίρε , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τισουντάλι , Τσάλοφ.

Στην αντίπερα όχθη, οι Πρωταθλητές Τουρκίας οι οποίοι διαθέτουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης, ωστόσο έχουν αρκετές απουσίες, ενώ και ο προπονητής της «τσιμ μπομ», Οκάν Μπουρούκ, αναμένεται να δώσει… ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές του.

Ο Φερνάντο Μουσλέρα, ο οποίος αποβλήθηκε  στον αγώνα με τη Γιουνγκ Μπόις, δεν θα βρίσκεται στην αποστολή. Επίσης, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς ο Χακίμ Ζίγετς, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της εθνικής Μαρόκου με το Λεσότο, ενώ ο  Ρόλαντ Σαλάι που πήρε μεταγραφή στη Γαλατάσαραϊ από τη Φράιμπουργκ την τελευταία μέρα της μεταγραφής περιόδου, δεν θα αγωνιστεί γιατί δεν δηλώθηκε στην UEFA για το Europa League.

Ο Μιτσί Μπατσουαγί αναμένεται να πάρει τη θέση ου Βίκτορ Όσιμεν, ένας από τους παίκτες που άφησαν το στίγμα τους στη νίκη στο ντέρμπι της Γαλατάσαραϊ.

Τη θέση του στον πάγκο στον αγώνα του ΠΑΟΚ θα πάρει ο Οκάν Μπουρούκ μετά τη λήξη της τιμωρίας του, ποινής 2 αγώνων από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα με τη Σπάρτα Πράγα την περασμένη σεζόν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...