Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Γκολ και θέαμα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Στη La Liga ξεχώρισε η αναμέτρηση - θρίλερ ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Εσπανιόλ, αλλά και το ισόπαλο αποτέλεσμα της αντιπάλου του Ολυμπιακού, Αταλάντα με την Γιουβέντους στο Μπέργκαμο

Αθλητισμός

Στο Μπέργκαμο η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Αταλάντα υποδέχθηκε τη Γιουβέντους σε ένα συναρπαστικό ματς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με καταπληκτικό σουτ του Μαλινόφσκι από εκτέλεση φάουλ στο 76ο λεπτό… και έφτασαν πολύ κοντά στο 2-0 οκτώ λεπτά αργότερα με τον Χάτεμπουρ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι εξ επαφής. Η Γιουβέντους έκλεψε το βαθμό στις καθυστερήσεις με την κεφαλιά του Ντανίλο. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη η Αταλάντα πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Στην Καταλονία η Εσπανιόλ υποδέχθηκε την Μπαρτσελόνα, η οποία προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με γκολ του Πέδρι. Η γηπεδούχος ισοφάρισε με τον Ντάρντερ στο 40 από πάσα του Ντε Τομάς. Οι δύο τους άλλαξαν ρόλους στο 64. Ο Ντάρντερ την ασίστ και ο Ντε Τομάς το γκολ για την ανατροπή 2-1. Όμως στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων οι μπλαουγκράνα πήραν το βαθμό με κεφαλιά του Ντε Γιονγκ από σέντρα του νεοαποκτηθέντα Τραορέ και έπιασαν στην 4η θέση της Ατλέτικο.

Για την Premier League, της Αγγλίας Λέστερ και Γουέστ Χαμ ήρθαν ισόπαλες 2-2. Ο Μπόουεν το 1-0 για τα σφυριά στο 10. Οι αλεπούδες ισοφάρισαν στο 45 με εύστοχο πέναλτι από τον Τιέλεμανς και πήραν προβάδισμα στο 57 με σκόρερ τον Ρικάρντο Περέιρα με κεφαλιά. Το γκολ του Ντόουσον, ωστόσο, στις καθυστερήσεις έδωσε το βαθμό στη Γουέστ Χαμ που βρίσκεται στην 4η θέση με 41 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τα 28 γκολ του νέου Champions League (videos)

Το... πρώτο πιάτο με τους 6 αγώνες της League Phase ήταν χορταστικό - Η Μπάγερν διέσυρε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Ανατροπή της Λίβερπουλ με 3-1 εκτός έδρας επί της Μίλαν, αγχωτική νίκ...

Φόρτωση άρθρων...