Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να καλπάζει προς τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μαχρέζ με πέναλτι άνοιξε το σκορ σε βάρος της Μπρέντφορντ στο 40′. Στο 69’ ο Ντε Μπρόινε πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Φρανκ και σφράγισε τη 13η νίκη των πολιτών στα τελευταία 14 παιχνίδια.

Απίθανο παιχνίδι έγινε στο Λονδίνο, όπου η Τότεναμ προηγήθηκε της Σαουθάμπτον με αυτογκόλ του Μπέντναρεκ στο 18’. Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Μπρόχα. Από τη σέντρα του Λούκας Μόουρα στο 70’ ο Σον έδωσε ξανά προβάδισμα στην Τότεναμ. Αλλά μέσα σε τρία λεπτά οι άγιοι έφεραν τα πάνω κάτω. Στο 80’ ο Ελιονούσι ισοφάρισε. Και στο 82’ ο Άνταμς με νέα κεφαλιά ολοκλήρωσε την ανατροπή για τη Σαουθάμπτον.

Βροχή από γκολ έπεσε και στο Βίλα Παρκ. Ο Τζέιμς άνοιξε το σκορ για τη Λιντς στο 9ο λεπτό. Η απάντηση από την Άστον Βίλα ήρθε στο 30′ με τον Κοουτίνιο. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ράμσεϊ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Η Λιντς δεν το έβαλε κάτω και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους μείωσε με τον Τζέιμς. Και στο 63’ ο Γιορέντε ισοφάρισε χαρίζοντας ένα βαθμό στους φιλοξενούμενους.

Στην Ιταλία η Μίλαν σκόρπισε τη Λάτσιο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον Λεάο να ανοίγει το σκορ στο 24’. Στο τέλος του ημιχρόνου ο φορμαρισμένος Ζιρού χτύπησε δύο φορές, ρίχνοντας στο καναβάτσο τους λατσιάλι και κλειδώνοντας ουσιαστικά την επικράτηση των ροσονέρι. Στο 79’ ο Κεσιέ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Μίλαν, που θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Ίντερ.