Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Η Ελλάδα νίκησε εύκολα με 2-0 τη Μάλτα και άφησε καλές εντυπώσεις (video)

Με το μυαλό στις καλοκαιρινές διακοπές που ξεκινούν από αύριο η Εθνική πέτυχε δύο γρήγορα γκολ (7' πεν. Μπακασέτας, 14' Τζόλης), δημιούργσε κι άλλες φάσεις και γενικά είχε καλή απόδοση στο τελευταίο φιλικό της χρονιάς

Αθλητισμός

Με δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο απ’ τους Τάσο Μπακασέτα (7’, πέναλτι) και Χρήστο Τζόλη (14’), η Εθνική ποδοσφαίρου νίκησε εύκολα τη Μάλτα με 2-0 σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Γκρέντινγκ της Αυστρίας κι ολοκλήρωσε κι αυτόν τον κύκλο αγώνων της με ορίζοντα το επόμενο Nations League, που θα τη βρει με νέο προπονητή στον πάγκο της.

Ο «υπηρεσιακός» ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε ευκαιρία σε πολλούς παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής σε προηγούμενα ματς, με τους Τζολάκη, Μανδά και Τσιγγάρα να πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους με τη γαλανόλευκη φανέλα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οριστικό: Στην ΑΕΚ ο Μαρσιάλ

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι υπάρχει οριστική συμφωνία με τον Αντονί Μαρσιάλ ο οποίος αναμένεται το βράδυ στην Αθήνα για τα διαδικαστικά.

Τα δώδεκα ζευγάρια της 4ης φάσης του Κυπέλλου

Στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (17/9) η κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου για τη σεζόν 2024-25. Στη διαδικασία συμμετείχαν και 8+2 ομάδες της Super League που πέρυ...

Φόρτωση άρθρων...