Κυριακή
06 Οκτωβρίου 2024

Η μεγάλη βραδιά της Εθνικής: Όλα για την πρόκριση κόντρα στην Κροατία (video)

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Κροατία στο κατάμεστο ΣΕΦ (21:00) στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει το πολυπόθητο εισιτήριο για το Παρίσι

Αθλητισμός

Η μεγάλη στιγμή για την Εθνική μας ομάδα έφτασε! Απόψε το βράδυ (21:00, ΕΡΤ1), η Ελλάδα τίθεται αντιμέτωπη με την Κροατία στον μεγάλο τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ, μπροστά σε ένα κατάμεστο από Έλληνες φιλάθλους γήπεδο.

Έχοντας ξεπεράσει τα τρία πρώτα εμπόδια και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση, η «γαλανόλευκη» καλείται απόψε να ξεπεράσει ακόμη ένα, το τελευταίο, ώστε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, δίνοντας το «παρών» στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια και τους Αγώνες του Πεκίνου το 2008.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έφτασε μέχρι το τέλος του… δρόμου, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις στα τρία ματς που προηγήθηκαν στο τουρνουά.

Στη φάση των ομίλων και στην πρώτη αγωνιστική διέλυσε με σκορ 109-82 τη Δομινικανή Δημοκρατία, ενώ στη δεύτερη επικράτησε επίσης πολύ εύκολα της Αιγύπτου με 93-71.

Στον χθεσινό ημιτελικό, η «επίσημη αγαπημένη», ούσα βγαλμένη από τα καλύτερα όνειρα των Ελλήνων φιλάθλων, συνέτριψε τη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς με 96-68, παίρνοντας πανηγυρικά και εν μέσω αποθέωσης το εισιτήριο για τον αποψινό τελικό.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη επί της Σλοβενίας:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...