Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Η νέα εποχή του Champions League ξεκινάει: Μίλαν – Λίβερπουλ και δοκιμασίες για Ρεάλ, Μπάγερν και Γιουβέντους

Με σπουδαίες αναμετρήσεις ξεκινάει το ανανεωμένο Champions League, με τους φίλους του ποδοσφαίρου να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα (17/9) στην τηλεόραση το ντέρμπι Μίλαν – Λίβερπουλ αλλά και τις πρεμιέρας των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους.

Αθλητισμός

Η πρώτη αγωνιστική του Champions League θα πραγματοποιηθεί σε τρεις δόσεις. Έξι παιχνίδια θα γίνουν σήμερα (17/9), έξι την Τετάρτη (18/9) και έξι την Πέμπτη (19/9).

Από το σημερινό πρόγραμμα, ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της Μίλαν με τη Λίβερπουλ στο Μιλάνο. Πρόκειται για δύο ομάδες με μεγάλη παράδοση που πρωταγωνίστησαν στον κορυφαίο τελικό του Champions League το 2005, όταν οι Άγγλοι είχαν επιστρέψει από το 3-0 του ημιχρόνου και είχαν κατακτήσει το τρόπαιο στα πέναλτι.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, ενδιαφέρον έχει η πρεμιέρα της Ρεάλ Μαδρίτης του Εμπαπέ κόντρα στη Στουτγκάρδη στην Ισπανία, ο αγώνας της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ στη Γερμανία, αλλά και η επιστροφή της Γιουβέντους στο Champions League, η οποία υποδέχεται την Αϊντχόφεν στο Τορίνο.

Το πρόγραμμα της ημέρας (17/9):

19:45 Γιουβέντους – Αϊντχόφεν
19:45 Γιουνγκ Μπόις – Άστον Βίλα
22:00 Μπάγερν – Ντίναμο
22:00 Μίλαν – Λίβερπουλ
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Στουτγκάρδη
22:00 Σπόρτινγκ – Λιλ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο ΟΠΑΠ Game Time: Η αγάπη για τον Ολυμπιακό και η σχέση της μαγειρικής με το ποδόσφαιρο

Το Champions League με το νέο format ξεκίνησε και θυμίζει μια δύσκολη συνταγή. Το OΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και «παντρεύει» τη μαγειρική με το ποδόσφαιρο. ...

Τα δώδεκα ζευγάρια της 4ης φάσης του Κυπέλλου

Στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (17/9) η κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου για τη σεζόν 2024-25. Στη διαδικασία συμμετείχαν και 8+2 ομάδες της Super League που πέρυ...

Φόρτωση άρθρων...