Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 1-1 και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σε μία αναμέτρηση με πάθος και από τις δύο ομάδες στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League. Με δέκα παίκτες για περισσότερα από 20 λεπτά αγωνίστηκαν οι Αρκάδες στο ντεμπούτο του Κλοντ Μακελελέ στον πάγκο του συλλόγου.

Οι Αρκάδες ξεκίνησαν καλύτερα και πιο δυνατά το παιχνίδι, “σπαταλώντας” σημαντικές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά με σημαντικότερη του σουτ του Χουχούμη που σταμάτησε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου στο 19΄. Οι φιλοξενούμενοι τελικά κατάφεραν βρουν σκορ με τον Γιαμπλόνσκι στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης να πιάνει το δυνατό σουτ μετά τις κόντρες και να κάνει το 0-1. Άμεση ήταν όμως η απάντηση των Αγρινιωτών με τον Λομονάκο επτά λεπτά μετά να σκοράρει για την ισοφάριση με υποδειγματικό πλασέ για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις ΄δυο εστίες. Στο 56΄ ο Λομονάκο έκανε την προβολή και ο Παπαδόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά τη μπάλα. Ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες στο 69΄ καθώς ο Τριανταφυλλόπουλος είδε την κόκκινη κάρτα μετά από χρήση και του VAR, για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Μπελεβώνη. Ο Λιάβας έπιασε στο 82΄ ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής με τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.