Κυριακή
27 Οκτωβρίου 2024

Κόκκινη η Τρίπολη: Sold out το «Θ. Κολοκοτρώνης»

Με τον κόσμο του στο πλευρό του ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης (27/10, 17:00) – Sold out ανακοίνωσαν οι Αρκάδες

Αθλητισμός

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο «Θ. Κολοκοτρώνης», κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (27/10, 17:00), με τους φίλους των Πειραιωτών να έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια που ήταν διαθέσιμα για τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων».

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ μάλιστα εξέδωσε χθες (26/10) ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα και όσους τα έχουν προμηθευτεί ζητώντας τους να φροντίσουν άμεσα για την ταυτοποίηση των εισιτηρίων πριν από την είσοδο τους στο γήπεδο.

«Η διαδικασία γίνεται μέσω του Gov.gr Wallet και, ΠΡΟΣΟΧΗ, χωρίς αυτήν δεν επιτρέπεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Αναφορικά με τα εισιτήρια του αγώνα ASTERAS AKTOR – Ολυμπιακός, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει πως απαιτείται η ταυτοποίηση των εισιτηρίων πριν από την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Η διαδικασία γίνεται μέσω του Gov.gr Wallet και, ΠΡΟΣΟΧΗ, χωρίς αυτήν δεν επιτρέπεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο. Για το λόγο αυτό η ταυτοποίηση να γίνει από σήμερα (26/10), για την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος».

Sold out το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός

Όπως ενημέρωσε ο Αστέρας Τρίπολης, η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα είναι sold out, καθώς δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια προς πώληση, γι’ αυτό και τα εκδοτήρια του «Θ. Κολοκοτρώνης» θα παραμείνουν κλειστά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παναθηναϊκός: Στην Πόλη για το διπλό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στην Κωνσταντινούπολη τη Φενέρμπαχτσε (25/10, 20:45), με στόχο τη νίκη μετά από δύο σερί ήττες στη Euroleague.

Φόρτωση άρθρων...