Τετάρτη
18 Σεπτεμβρίου 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σχεδιάζει νέο Ολντ Τράφορντ χωρητικότητας 100.000 θέσεων και κόστους 2 δισ. ευρώ

Το νέο γήπεδο θα χτιστεί δίπλα στο παλιό Ολντ Τράφορντ και θα είναι έτοιμο το 2030

Αθλητισμός

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ανακοίνωσή της την Δευτέρα (9/9) έκανε γνωστό ότι ξεκίνησαν επαφές με τις τοπικές αρχές της πόλης για την για τη μελέτη των επιπτώσεων της κατασκευής γηπέδου χωρητικότητας 100.000 θεατών δίπλα στο «Ολντ Τράφορντ». 

Σε περίπτωση που κατασκευαστεί το νέο Όλντ Τράφορντ, η χωρητικότητα του παλιού θα μειωθεί και θα φιλοξενήσει αγώνες για την ομάδα νέων και την πρώτη ομάδα γυναικών.

Ο Τζιμ Ράτκλιφ ανέλαβε τα ηνία του αθλητικού τμήματος του συλλογου, καθώς εισήχθει και ως μέτοχος μειοψηφίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο πρώτος στόχος που έθεσε ο νέος αθλητικός διευθυντής είναι η αναδιαμόρφωση του «Ολντ Τράφορντ».

Το σχέδιο είχε εκτιμώμενο κόστος 2 δισεκατομμύρια ευρώ, θα άνοιγε τις πόρτες του το 2030 και θα ήταν το δεύτερο στάδιο με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στην Ευρώπη, με πρώτο να είναι το ανακαινισμένο Καμπ Νου.

Ο Ράτκλιφ δήλωσε ήδη το καλοκαίρι ότι αυτή είναι μια ευκαιρία που εμφανίζεται «μία στα εκατό χρόνια».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η νέα εποχή του Champions League ξεκινάει: Μίλαν – Λίβερπουλ και δοκιμασίες για Ρεάλ, Μπάγερν και Γιουβέντους

Με σπουδαίες αναμετρήσεις ξεκινάει το ανανεωμένο Champions League, με τους φίλους του ποδοσφαίρου να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα (17/9) στην τηλεόραση το ντέρμπι Μίλαν ...

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ στην κλήρωση 2807 της Τρίτης. Στη δεύτερη κατηγορία αναδείχθηκαν 3 τυχεροί που κερδίζουν από 100.000 ευρώ. Οι τυχεροί...

Φόρτωση άρθρων...