Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Με σημαία της Ουκρανίας ο Τσιγκρίνσκι

Αθλητισμός

Ο Ιωνικός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστική της Super League, με τον Ουκρανό αμυντικό της ομάδας της Νίκαιας, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο έχοντας μια σημαία της χώρας του γύρω από τους ώμους του.

Οι Ουκρανοί βιώνουν πολύ δύσκολες στιγμές τις τελευταίες ημέρες, λόγω της εισβολής των ρωσικών στρατευμάτων σε πολλές περιοχές της χώρας, με τον σέντερ μπακ του Ιωνικού να στέλνει μήνυμα στήριξης στους συμπατριώτες του.

Τις τελευταίες ημέρες πάρα πολλοί Ουκρανοί αθλητές, που αγωνίζονται στο εξωτερικό και βλέπουν όσα συμβαίνουν στη χώρα τους, έχουν προχωρήσει σε παρόμοιες κινήσεις με αυτή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Επίσης, πάρα πολλοί αθλητές, από διαφορετικές χώρες, έχουν στείλει μήνυμα στήριξης στους Ουκρανούς και έχουν ζητήσει από τους Ρώσους να σταματήσουν τον πόλεμο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Αθήνα 20 χρόνια μετά»: Τιμήθηκαν Ολυμπιονίκες και η Εθνική ποδοσφαίρου 2004 (εικόνες)

Παρά τη βροχόπτωση, που περιόρισε σημαντικά τη μεγάλη παρουσία κόσμου, η χθεσινή γιορτή της ΕΟΕ για τα 20 χρόνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας ήταν εντυπωσιακή. Όλοι σχ...

Ο Ντε Μπρόινε φεύγει, ποιος έρχεται...

Η Μάντσεστερ Σίτι προσέχει για να… έχει και ήδη έχει ξεχωρίσει περίπτωση συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή για να διαδεχθεί τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Φόρτωση άρθρων...