Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Νέα φραστική επίθεση του Ντόναλντ Τραμπ στον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ καταφέρθηκε σε συνέντευξή του εναντίον του σούπερ σταρ των Λέικερς

Αθλητισμός
Tags: Τραμπ

Απίστευτη φραστική επίθεση εξαπέλυσε στον ΛεΜπρόν Τζέιμς ο Ντόναλντ Τραμπ! Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, μίλησε στο «American Freedom Tour» στο Μέμφις και τα έβαλε με τον «βασιλιά» ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τον συμπαθεί καθόλου.

«Αν ήμουν προπονητής μπάσκετ, ξέρω τι θα έκανα. Δεν θέλω να εμπλακώ, αλλά θα είχα την καλύτερη γυναικεία ομάδα μπάσκετ όλων των εποχών», ανέφερε αρχικά ο Τραμπ και μετά αναφέρθηκε στον ΛεΜπρόν.

«Δεν αντέχω τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά θα έλεγα «Λέμπρον, σκέφτηκες ποτέ να γίνεις γυναίκα; Γιατί αν το έκανες, θα ήθελα να σε έχω στην ομάδα μου». Δεν αντέχω τον τύπο.

Δεν μου αρέσει, αλλά θα ήθελα να τον έχω στην ομάδα μπάσκετ μου. Θα ήταν ο αρχηγός της γυναικείας μου ομάδας μπάσκετ. Δεν θα χάναμε. Δεν θα χάναμε πολλά παιχνίδια», δήλωσε ο Τραμπ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η νέα εποχή του Champions League ξεκινάει: Μίλαν – Λίβερπουλ και δοκιμασίες για Ρεάλ, Μπάγερν και Γιουβέντους

Με σπουδαίες αναμετρήσεις ξεκινάει το ανανεωμένο Champions League, με τους φίλους του ποδοσφαίρου να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα (17/9) στην τηλεόραση το ντέρμπι Μίλαν ...

Τα δώδεκα ζευγάρια της 4ης φάσης του Κυπέλλου

Στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (17/9) η κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου για τη σεζόν 2024-25. Στη διαδικασία συμμετείχαν και 8+2 ομάδες της Super League που πέρυ...

Φόρτωση άρθρων...