Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη (27/10, 18:00) για την 9η αγωνιστική της Super League και θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή, στην οποία βρίσκονται οι Θεσσαλονικείς. Οι «πράσινοι» προέρχονται από τη βαριά ήττα από την Τσέλσι (4-1) για το Conference League, ενώ ο Άρης την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν εντός έδρας της Athens Kallithea (2-0).

Με Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός

Με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας ενόψει του ματς, ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε χτες την αποστολή των «πράσινων», στην οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι «αιωνίων» και ο Φώτης Ιωαννίδης. Στην 23μελή αποστολή συμπεριλήφθηκε κι ο Χόρντουρ Μάγκνουσον και ο Δημήτρης Λημνιός, ενώ στον αντίποδα έμεινε εκτός ο Αντράζ Σπόραρ.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίτο, Βαγιαννίδης, Σέκεφελντ, Ινγκασον, Γέντβαϊ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Ζέκα, Ουναΐ, Τετέ, Μπακασέτας, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι, Τζούρισιτς, Αράο, Γιερεμέγιεφ, Ιωαννίδης

Χωρίς προβλήματα στην Αθήνα ο Άρης

Πάνοπλος ταξίδεψε στην Αθήνα ο Άρης, αφού ο Άκης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, με τον Φαμπιάνο να ξεπερνά την ίωση που τον είχε ταλαιπωρήσει τις προηγούμενες μέρες. Εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Φατόρε, Αγοραστός, Παναγίδης και Κυριαζής. Να σημειωθεί ότι η αποστολή του Άρη θα παραμείνει στην Αθήνα, καθώς ακολουθεί (30/10) το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Frydek, Juankar, Brabec, Fabiano Leismann, Fran Velez, Rose, Darida, Cifuentes, Jean Jules Mvondo, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Suleymanov, Saverio, Diandy, Zamora, Quaison, Loren Moron, Φετφατζίδης.