Το Champions League με το νέο format ξεκίνησε και θυμίζει μια δύσκολη συνταγή. Το OΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και «παντρεύει» τη μαγειρική με το ποδόσφαιρο.

Ο βραβευμένος σεφ σχολιάζει τους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εξηγεί πώς έγινε Ολυμπιακός, μαθαίνει στη Μαρία Ζαφειράτου να φτιάχνει τον τέλειο μουσακά και αποκαλύπτει τι του είπε η μητέρα του όταν αμφισβήτησε τις μαγειρικές της ικανότητες.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος απαντά αυθόρμητα και με έμφυτο χιούμορ σε ερωτήσεις για:

  • Τον αθλητή που θα ήθελε να κάνει παρέα
  • Το επάγγελμα που θα έκανε αν δεν ήταν σεφ
  • Το φαγητό που αν μπορούσε δεν θα ξαναέφτιαχνε ποτέ
  • Το τι θα προτιμούσε περισσότερο από ένα αστέρι Michelin

Δείτε την απολαυστική συνέντευξη του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο 3ο επεισόδιο της σεζόν: