Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Κουρουγκλίεφ νίκησε σε ενάμιση λεπτό και πάει για το χάλκινο μετάλλιο

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ πραγματοποίησε εμφατική εμφάνιση απέναντι στον Αυστραλό Τζέιντεν Λόρενς για την κατηγορία των 86 κιλών ελευθέρας πάλης και πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 10-0 με τεχνική υπεροχή.

Ολόκληρος ο αγώνας διήρκησε περίπου 1,5 λεπτό, αλλά από τη στιγμή που ο Κουρουγκλίεφ έπιασε με λαβή τον αντίπαλό του, χρειάστηκαν μόλις 37 δευτερόλεπτα για να τελειώσει η αναμέτρηση. 

Ο έμπειρος παλαιστής θα διεκδικήσει το απόγευμα της Παρασκευής για το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του ρεπεσάζ της πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο αγώνας θα γίνει μετά τις 19:15.

Στην τελική φάση θα βρει τον αθλητή που εκπροσωπεί τον Άγιο Μαρίνο, Μάιλς Ναζέμ Αμινέ, ο οποίος θα προσπαθήσει να σταματήσει την φόρα που έχει πάρει ο Κουρουγκλιέφ, με τον εκπρόσωπο της Ελλάδας να είναι το φαβορί.

Μετά τον αγώνα, ο 32χρονος παλαιστής δήλωσε: «Το μυαλό μου είναι να πάρω το μετάλλιο για την Ελλάδα. Το ταπί είναι ταπί, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Δεν θα χαλαρώσουμε, μέχρι το βράδυ έχουμε χρόνο. Θα ξεκουραστώ και θα τα δώσουμε όλα στον τελευταίο αγώνα». 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ στην κλήρωση 2808 της Πέμπτης. Και στη δεύτερη κατηγορία δεν βρέθηκε τυχερός. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και τη διαλ...

Φόρτωση άρθρων...