Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Ο μέγας Γκάλης αποθεώνει τον Χρήστου: «Τα νέα παιδιά κολυμπούν με σένα ως πρότυπο»

Αθλητισμός
Tags: Γκάλης

Τα συγχαρητήριά του στον Απόστολο Χρήστου για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στα 200μ. ύπτιο έστειλε ο Νίκος Γκάλης.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ αποθέωσε τον 27χρονο κολυμβητή για το γεγονός ότι έφερε το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο της χώρας μας σε πισίνα και δεύτερο στη διοργάνωση που διεξάγεται στο Παρίσι, μετά το χάλκινο που κατέκτησε ο Θοδωρής Τσελίδης στο τζούντο.

Μάλιστα, σημείωσε ότι τα νέα παιδιά που θέλουν να εξελιχθούν στον χώρο της κολύμβησης θα τον έχουν ως πρότυπο στην προσπάθειά τους.

Η ανάρτηση του Νίκου Γκάλη για τον Απόστολο Χρήστου

«Το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο στην πισίνα! Είναι ιδιαίτερα σημαντική μια τέτοια "πρώτη φορά" για τη χώρα σου, για τους συναθλητές σου, για τα νέα παιδιά που από σήμερα κολυμπούν με εσένα ως πρότυπο. Συγχαρητήρια Απόστολε Χρήστου!».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τα 28 γκολ του νέου Champions League (videos)

Το... πρώτο πιάτο με τους 6 αγώνες της League Phase ήταν χορταστικό - Η Μπάγερν διέσυρε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Ανατροπή της Λίβερπουλ με 3-1 εκτός έδρας επί της Μίλαν, αγχωτική νίκ...

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο ΟΠΑΠ Game Time: Η αγάπη για τον Ολυμπιακό και η σχέση της μαγειρικής με το ποδόσφαιρο

Το Champions League με το νέο format ξεκίνησε και θυμίζει μια δύσκολη συνταγή. Το OΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και «παντρεύει» τη μαγειρική με το ποδόσφαιρο. ...

Φόρτωση άρθρων...