Πέμπτη
24 Οκτωβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πλζεν στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα (24/10, 19.45) την Βικτόρια Πλζεν με μοναδικό στόχο την πρώτη του νίκη στην League Phase του Europa League.

Αθλητισμός
Tags: ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα (24/10, 19.45) έχοντας ως μοναδικό στόχο την πρώτη του νίκη στην League Phase του Europa League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην ΑΕΚ στην OPAP Arena αν και προηγήθηκε στην αναμέτρηση, μένοντας σε ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από τις νίκες.

Στο Europa League ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξεκινήσει καλά μετρώντας δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, αφού πρώτα έχασε με 3-1 από την Γαλατά στην Κωνσταντινούπολη και έπειτα μέσα στην Τούμπα με 1-0 από την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Παρόλα αυτά με τον κόσμο στο πλευρό του και με τον Τισουντάλι να επιστρέφει στην αποστολή του, ο πρωταθλητής Ελλάδος πρέπει να πάρει τη νίκη για να μείνει σε τροχιά πρόκρισης. Το παρών στην αποστολή δίνει και ο Μπάμπα, ο οποίος ωστόσο βρίσκεται εκεί αποκλειστικά και μόνο για ψυχολογικούς λόγους. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Σορετίρε, ο οποίος έμεινε εκτός.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κετζιόρα, Θυμιάνης, Κόλεϊ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ, Μπράντον.

Από την άλλη η Πλζεν έχει δύο ισοπαλίες έως τώρα στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια και έρχεται στην Τούμπα με στόχο να συνεχίσει αυτό το αήττητο των δύο αγώνων στο Europa League.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Champions League: Εκτός έδρας θρίαμβοι για Λίβερπουλ, Λιλ, Φέγενορντ και η «λάμψη» της Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα με χατ τρικ του Βραζιλιάνου διέλυσε με 4-1 τους Βαυαρούς - Στην κορυφή της βαθμολογίας η Λίβερπουλ - Σπουδαία διπλά για Φέγενορντ και Λιλ - Στις καθυστερήσεις η Ίντερ...

Φόρτωση άρθρων...