Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα (24/10, 19.45) έχοντας ως μοναδικό στόχο την πρώτη του νίκη στην League Phase του Europa League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην ΑΕΚ στην OPAP Arena αν και προηγήθηκε στην αναμέτρηση, μένοντας σε ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από τις νίκες.

Στο Europa League ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξεκινήσει καλά μετρώντας δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, αφού πρώτα έχασε με 3-1 από την Γαλατά στην Κωνσταντινούπολη και έπειτα μέσα στην Τούμπα με 1-0 από την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Παρόλα αυτά με τον κόσμο στο πλευρό του και με τον Τισουντάλι να επιστρέφει στην αποστολή του, ο πρωταθλητής Ελλάδος πρέπει να πάρει τη νίκη για να μείνει σε τροχιά πρόκρισης. Το παρών στην αποστολή δίνει και ο Μπάμπα, ο οποίος ωστόσο βρίσκεται εκεί αποκλειστικά και μόνο για ψυχολογικούς λόγους. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Σορετίρε, ο οποίος έμεινε εκτός.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κετζιόρα, Θυμιάνης, Κόλεϊ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ, Μπράντον.

Από την άλλη η Πλζεν έχει δύο ισοπαλίες έως τώρα στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια και έρχεται στην Τούμπα με στόχο να συνεχίσει αυτό το αήττητο των δύο αγώνων στο Europa League.