Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σημαιοφόρος στην τελετή λήξης ο Μίλτος Τεντόγλου

Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής στο «Σταντ ντε Φρανς». Θα συμμετάσχει και ο ηθοποιός Τομ Κρουζ με θεαματικό ακροβατικό.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα με την κατάκτηση του δεύτερου χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού ολοκληρώνονται την Κυριακή με την τελετή λήξης στο «Σταντ ντε Φρανς».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή επιθυμεί να είναι σημαιοφόρος ο 25χρονος χρυσός Ολυμπιονίκης. Σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε, ο Μίλτος Τεντόγλου εμφανίστηκε θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, τονίζοντας πως θα ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες μέρες.

Στο χρυσό ολυμπιονίκη είχε προταθεί να είναι σημαιοφόρος και στην τελετή έναρξης, αλλά αρνήθηκε ευγενικά λόγω του προγράμματος προπόνησης για τον τελικό στο μήκος, με αποτέλεσμα να δοθεί η σημαία στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί στο «Σταντ ντε Φρανς». Θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ της Κυριακής και θα ολοκληρωθεί γύρω στις 11:30 μ.μ. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν μέχρι τώρα, οι καλλιτέχνες που θα πρωταγωνιστούν θα βρίσκονται στο έδαφος, στον αέρα, αλλά και σε μια μεταλλική πλατφόρμα.

Βασικό συστατικό της τελετής είναι και η παράδοση της φλόγας στο Λος Άντζελες, το οποίο θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028. Γι’ αυτό το λόγο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και ο ηθοποιός Τομ Κρουζ. Ο πρωταγωνιστής του «Mission: Impossible» αναμένεται να εκτελέσει ένα θεαματικό ακροβατικό για την περίσταση. Θα κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...