Από τη Σουηδία στην Τρίπολη θα βρεθεί ο Ολυμπιακός, που λίγα 24ωρα μετά το σπουδαίο «διπλό» στο Μάλμε, ρίχνεται στη «μάχη» της Super League, κόντρα στον Αστέρα (27/10, 17:00).

Οι Πειραιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό την περασμένη εβδομάδα, την ώρα που οι Αρκάδες, προέρχονται από τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στη Λαμία.

Μία απουσία και μία επιστροφή για τον Αστέρα

Στα αγωνιστικά, ο Σάββας Παντελίδης έκανε χτες (26/10)  γνωστή της αποστολή των παικτών για τον αγώνα απέναντι στους «ερυθρόλευκους», με τον Έλληνα τεχνικό να έχει στην ουσία να διαχειριστεί μόνο την απουσία του Καστάνιο που παραμένει τραυματίας, ενώ αντιθέτως επιστρέφει ο Μούμο που εξέτισε την τιμωρία του.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Κακαδιάρης, Ντελί, Γκαρθία, Αλβαρες, Χουχούμης, Αλχο, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Κρέσπι, Καλτσάς, Τζίμας, Ζουγλής, Μπιλέ, Μακέντα.

Με Γιαζιτσί στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Από την άλλη, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ορτέγκα και Πιρόλα, που έγιναν αναγκαστική αλλαγή στη Σουηδία, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Μουζακίτης, Ντόη, Βέλντε και Μπακούλας, αλλά και ο Ανδρούτσος. Αντιθέτως για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο Γιουσούφ Γιαζιτσί, ενώ επέστρεψε και ο Απόστολος Αποστολόπουλος, που δεν είχε ταξιδέψδει στο Μάλμε.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Μπιανκόν, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Γκαρσία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Εσε, Γιαζιτσί, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.