Τετάρτη
03 Ιουλίου 2024

Ολυμπιακός: Κάλυψε ΑΜΚ 30 εκατομμυρίων ευρώ εξ' ολοκλήρου ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έφτασε μέχρι το τέλος της διαδρομής και κατέκτησε το Conference League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης χρειάστηκε να καλύψει την ΑΜΚ ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ μόνος του λόγω ελλείματος που υπήρξε

Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά που πέρασε, καθώς επικράτησε στον τελικό του Conference League της Φιορεντίνα και κατέκτησε το τρόπαιο. Παρά το γεγονός πως οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν μέχρι το τέλος της διαδρομής υπήρξε οικονομικό έλλειμα στην ομάδα με αποτέλεσμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης να καλύπτει εξ' ολοκλήρου την ΑΜΚ ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Κάλυψε μόνος του την ΑΜΚ του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία των Πειραιωτών για τη νέα χρονιά σε Super League και Europa League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε με την κίνηση του πως θα χτίσει μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει παντού, καθώς ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού κάλυψε μόνος του την ΑΜΚ της ΠΑΕ ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Παρά το γεγονός πως οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να κατακτήσουν το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στα 99 χρόνια της ιστορίας τους,παρουσιάστηκε ένα έλλειμα στην ΠΑΕ το οποίο κάλυψε μόνος του ο Βαγγέλης Μαρινάκης με στόχο να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις που χρειάζονται για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς. 

Την τελευταία τριετία μάλιστα έχει βάλει στην ομάδα 63 εκατομμύρια ευρώ με σκοπό ο σύλλογος να συνεχίζει να πρωταγωνιστεί, μιας και τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχαν τα έσοδα του παρελθόντος από την Ευρώπη. Οι οικονομικές αυτές "ενέσεις" δίνουν άλλον... αέρα στους Πειραιώτες για να κινηθούν στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Άλλωστε είναι ήδη γνωστό πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ζητήσει να παραμείνουν οι παίκτες που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του Conference League, με τους "ερυθρόλευκους" να διαπραγματεύονται με διαφορετικές προϋποθέσεις τις περιπτώσεις των Όρτα, Κάρμο, Ελ Κααμπί, Ποντένσε και φυσικά του αρχηγού του, Κώστα Φορτούνη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2724 της Τρίτης. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκε τυχερός. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και τη...

Φόρτωση άρθρων...