Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Ολυμπιακός: Ολονύχτιο πάρτι στον Πειραιά για την κατάκτηση του Conference League, γιορτή σε όλη την Ελλάδα (εικόνες & βίντεο)

Στους επτά ουρανούς βρίσκονται τα εκατομμύρια φίλων του Ολυμπιακού σε όλη την Ελλάδα, μετά τον ανεπανάληπτο θρίαμβο στον τελικό του Conference League επί της Φιορεντίνα.

Το σφύριγμα της λήξης του αγώνα στην ΑΕΚ Arena και όσα ακολούθησαν εντός και εκτός γηπέδου θα μείνουν βαθιά χαραγμένα στη μνήμη όλων!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μέσα σε δάκρυα χαράς και συγκίνησης για την κατάκτηση του πρώτου τους ευρωπαϊκού κυπέλλου, που είναι συγχρόνως και το πρώτο για την Ελλάδα σε συλλογικό επίπεδο, αδυνατούσαν να συνειδητοποιήσουν τον άθλο που πέτυχαν ακόμη και όταν ανέβηκαν στο πούλμαν της επιστροφής στον Πειραιά.

conference

Μέσα σε πανζουρλισμό από επευφημίες, καπνογόνα, πυροτεχνήματα, συνθήματα οι φίλοι του Ολυμπιακού έκαναν… τη νύχτα μέρα σε όλον τον Πειραιά και φυσικά στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδος περιμένοντας το ανοιχτό λεωφορείο στο οποίο μετεπιβάστηκαν οι νέοι Κυπελλούχοι Ευρώπης και κατευθύνονται προς το Δημοτικό Θέατρο όπου βρίσκεται συγκεντρωμένος ο κύριος όγκος των περίπου 150.000 φιλάθλων!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού με τα κινητά τους τηλέφωνα απαθανατίζουν τις έντονες στιγμές της πομπής μέχρι τον Πειραιά πάνω στο ανοιχτό λεωφορείο συνοδεία πολλών φιλάθλων με τις δίκυκλες μηχανές τους.

42915

Κάηκε ο Πειραιάς, πανηγυρισμοί μέχρι το ξημέρωμα

Με ανοιχτό λεωφορείο έφτασε στον Πειραιά ο θριαμβευτής Ολυμπιακός, αγκαλιά με το τρόπαιο του Conference League, που κατέκτησε μετά τη νίκη του με 1-0 επί της Φιορεντίνα στον τελικό της OPAP Arena.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έφτασαν στο Δημοτικό Θέατρο λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης εκεί όπου τους περίμεναν οι οπαδοί τους για να γιορτάσουν όλοι μαζί την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα ελληνικής ομάδας.

conference

Τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, μαζί με τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη περίμενε στο Δημοτικό Θέατρο ο δήμαρχος Πειραιά και λίγο αργότερα μπροστά από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία Κοραή ο κ. Μαρινάκης αλλά και ο αρχηγός Κώστας Φορτούνης μίλησαν μπροστά στους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού με πυροτεχνήματα και καπνογόνα.

conference

Μαρινάκης: Για τον Ολυμπιακό μας, για τον Πειραιά μας, για την Ελλάδα μας

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ο πρώτος που ανέβηκε στη σκηνή και απευθύνθηκε στο πλήθος του Ολυμπιακού στο Δημοτικό Θέατρο, που είχε συγκεντρωθεί για τη φιέστα της κατάκτησης του Europa Conference League.

conference

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τούς αφιέρωσε το τρόπαιο και δήλωσε: “Το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα. Για τον Ολυμπιακό μας, για τον Πειραιά μας, για την Ελλάδα μας. Αυτήν τη νύχτα θέλω να τη χαρούμε ιδιαίτερα ο ατελείωτος λαός μας, οι παίκτες μας, ο μεγάλος προπονητής μας και όλοι εσείς που μας δώσατε τη δύναμη να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Ζήτω ο Ολυμπιακός, ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω η Ελλάδα. Να είστε όλοι καλά”.

«Κάναμε έναν άθλο, σας ευχαριστώ όλους. Να αγαπάτε αυτή την ομάδα με την καρδιά σας», είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης από την εξέδρα που είχε στηθεί στο Δημοτικό Θέατρο και υπό τους ήχους του «We are the champions» σήκωσε το ευρωπαϊκό κύπελλο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ στην κλήρωση 2802 της Πέμπτης. Στη δεύτερη κατηγορία αναδείχθηκαν 3 τυχεροί που κερδίζουν από 100.000 ευρώ. Δείτε τους τυχ...

Φόρτωση άρθρων...