Τρίτη
08 Οκτωβρίου 2024

Πάει για sold out η κερκίδα της Εθνικής στο Γουέμπλεϊ

300 εισιτήρια έμειναν για το παιχνίδι της Εθνικής στο Γουέμπλεϊ

Αθλητισμός

Δυναμική συμπαράσταση θα έχει στο Γουέμπλεϊ η Εθνική ομάδα στο μεγάλο παιχνίδι με την Αγγλία. Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, από τα 4.300 εισιτήρια που πήρε η «γαλανόλευκη», έχουν μείνει μόνο 300 και αυτά είναι θέμα χρόνου να κάνουν φτερά.

Μετά τις δύο νίκες στο ξεκίνημα η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Άγγλους, αλλά γνωρίζει καλά πως η αποστολή της μόνο εύκολη δεν θα είναι.

Ειδικά μετά την απώλεια του Φώτη Ιωαννίδη που υπέστη θλάση και δεν υπολογίζεται. Παρόλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της Εθνικής που με τον κόσμο στο πλευρό της θα τα δώσει όλα για το καλύτερο δυνατό σε ένα μεγαθήριο που πριν από λίγους μήνες έφτασε στον τελικό του Euro.

«Έχουμε τα δύο παιδιά, τον Παυλίδη και τον Δουβίκα. Δεν θα κάνουμε κάποια αλλαγή. Σίγουρα η απώλεια του Φώτη είναι μεγάλη. Τα γκολ του έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη των προηγούμενων παιχνιδιών. Του ευχόμαστε να επιστρέψει στα γήπεδα. Εγώ πιστεύω ότι και Παυλίδης και Δουβίκας παίζουν σε υψηλό επίπεδο», ανέφερε o Γιοβάνοβιτς για την απουσία του Ιωαννίδη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...