Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Πάλη: Λύγισε στα προημιτελικά και περιμένει το ρεπεσάζ ο Κουρουγκλίεφ

Την ήττα με σκορ 9-4 από τον σπουδαίο Ιρανό Χασάν Γιαζντανιχαρατί γνώρισε ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ στα προημιτελικά της πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο έμπειρος παλαιστής, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Ρωσία και από το 2023 αγωνίζεται με τα ελληνικά χρώματα, περιμένει τη διαδικασία των ρεπεσάζ. Πάλεψε όσο μπορούσε με όλες του τις δυνάμεις ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ, όμως κουράστηκε και έχασε με 9-4 από τον Ιρανό, Χασάν Γιαζντανιχαρατί.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έδωσε τα πάντα στον προημιτελικό της ελευθέρας πάλης στην κατηγορία των 86 κιλών, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει την έκπληξη και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, γνωρίζοντας την ήττα από τον 29χρονο Ιρανό ασημένιο ολυμπιονίκη του Τόκιο και τρεις φορές χρυσό στο παγκόσμιο πρωταθλητή.

Ο Ιρανός προηγήθηκε με 1-0, για να του κάνει λαβή και να τον θέσει εκτός για να απαντήσει με 4 βαθμούς και να προηγηθεί 4-1 ο Έλληνας παλαιστής. Η συνέχεια, όμως ανηκε ολοκληρωτικά στον Χασάν Γιαζντανιτσαράτι που εξασάλισε την πρόκριση στους «4». Εκεί θα βρει αντίπαλο τον Μάιλς Νάζεμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο. Αν ο Ιρανός νικήσει τον Αμινέ, τότε ο Κουρουγκλίεβ θα αγωνιστεί στα ρεπεσάζ, έχοντας μία ακόμη ευκαιρία για το χάλκινο μετάλλιο.

Στα προημιτελικά, ο Μάιλς Νάζεμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο, μετά από συγκλονιστική μάχη, νίκησε τον Αζέρο Οσμάν Νουρμαγκομέντοφ. Ο Αμινέ είχε προηγηθεί με 14-8, αλλά ο Νουρμαγκομέντοφ τα έδωσε όλα, αλλά μετά το 14-12, ο Αμινέ έκανε ό,τι χρειαζόταν για να προκριθεί στα ημιτελικά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ στην κλήρωση 2808 της Πέμπτης. Και στη δεύτερη κατηγορία δεν βρέθηκε τυχερός. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και τη διαλ...

Φόρτωση άρθρων...